Taką kupiłem, nic nie robiłem. Na zdjęciu lakier wydaje się bardziej metaliczny, w rzeczywistości jest matowy. Malowana miska może zastanawiać ale mam takie egzemplarze na zdjęciach z netu. Inny egzemplarz mam z kolei w czarnym macie.
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra

Wiem, Aldek ma taką samą jak Ty. Naklejki wyglądają na oryginalne i są identyczne z tymi z wersji czarnej i biało-czarnej (z różowo-zielonymi dodatkami), chodzi oczywiście o rodzaj naklejki, jej sposób aplikacji na ramie.
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...

No to dołóżmy coś tu jeszcze. To ramki oczekujące na skompletowanie:

1991 Alpinestars Al-Mega XT
Ta rama ze wzgledu na pęknięcie przy sztycy musi iść do pana doktora i będzie chyba pomalowana customowo, co nie znaczy, że tandetnie. Decyzja jeszcze nie zapadła. Wyznacznikiem jest trochę zakup drugiej w tym rozmiarze. Jeśli się uda to wsadzę do tej pełnowartościowej Manitou 2 pasujący kolorystycznie. W jednej Al-Medze tej wielkości chcę go mieć, prawdopodobnie tez w komplecie z magurami. Osprzęt oczywiście XT.
Obrazek

1991 Alpinestars Al-Mega XT
Ta rama będzie skompletowana na katalogowym XT, waham się czy dać różowo-fioletowe dodatki ale chyba tak bo korba Topline w tym kolorze i inne drobiazgi ładnie się komponują. Widelec chyba pozostanie taki. Zależy tez czy mniejsza wersja z amorem nie zabierze mi kolorowych szpejów.
Obrazek

1992 Alpinestars Al-Mega
Tu będzie chyba klasycznie, wideł zostaje i do kompletu nudne XT. Przynajmniej na razie. Jak wszystkie staną na kołach to się zobaczy. Zielone miśki juz w Cro-Medze ładnie zagrały więc może powielę je tutaj by trochę ożywić ten rower.
Obrazek

Teraz czas na Ti-Mega, RM Cirrus no i Yeti Ultimate... :roll:

BTW, ta moja niebieska co raz bardziej mnie zastanawia, jeśli ktoś to robił customowo to się cholernie postarał, podrążę temat.