Chciałbym zasięgnąć Waszej opinii:
Dorwałem ostatnio Alpinestars Cro-Mo LX 1991 wyposażony jak z katalogu Exage 400LX, siodełko nawet nie podarte, pedały oryginalne, trochę rys, brak rdzy tylko support i opony do wymiany. Odstawić tak jak jest wyczyszczony na półkę czy robić upgrade bo mam całą grupę XTII 732? Porobiłbym sobie coś przez zimę ale wiem, że jak zacznę przerabiać to straci swoje katalogowe oblicze i pewnie dojdzie mu parę rys.
No no... kolejne ładne dwa e-staye w Bydgoszczy
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra
+ Checker Pig, Creme, Electra
Ja bym zostawił w stanie katalogowym, nie za wiele tych rowerów zostało. Deore XT można wsadzić do czegoś innego.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
ja osobiście kiedy miałem chrapkę na Cromegę LX chciałem ją postawić na Deore LX - w oczy nie razi jak konwersja na inną grupę Sh, a za Exage 300/400/500 jakoś nie przepadam
Re: Alpinestars Cro-Mo LX 1991
#6sie będziesz męczył...wyślij do mnie , ja sie zaoopiekuje odpowiedniogazzuci pisze:Chciałbym zasięgnąć Waszej opinii:
Dorwałem ostatnio Alpinestars Cro-Mo LX 1991 wyposażony jak z katalogu Exage 400LX, siodełko nawet nie podarte, pedały oryginalne, trochę rys, brak rdzy tylko support i opony do wymiany. Odstawić tak jak jest wyczyszczony na półkę czy robić upgrade bo mam całą grupę XTII 732? Porobiłbym sobie coś przez zimę ale wiem, że jak zacznę przerabiać to straci swoje katalogowe oblicze i pewnie dojdzie mu parę rys.