A ja mam Smoke i Dart ino że druciaki ale w ładnym stanie,czarne jak smoła.Nawet myślę czy ich do cannona nie założyć.Radziej pisze:Myślałem o Velociraptor. Ale najfajniej jednak jakbym znalazł Smoke/Dart, nawet re-issue.
Lodzermensch
A ja mam Smoke i Dart ino że druciaki ale w ładnym stanie,czarne jak smoła.Nawet myślę czy ich do cannona nie założyć.Radziej pisze:Myślałem o Velociraptor. Ale najfajniej jednak jakbym znalazł Smoke/Dart, nawet re-issue.
www.bike-discount.de :)Radziej pisze:Myślałem o Velociraptor. Ale najfajniej jednak jakbym znalazł Smoke/Dart, nawet re-issue.
O- JAKOOB :)jakoobcycles pisze:Klasycznie, co do kąta główki i widelca - to jest stary zaskar, tak wyglądały te rowery :) a co do suntour w tym egzemplarzu to rewelacyjny wybór.
Cześć, w swoim czasie pokażę, finał cannona bliski, w między czasie podziwiam co tu się dzieje na forum, duużo dobrego widać :) zaskar był od zawsze moim marzeniem tak jak xizang, pamiętam jak dzis pierwsze spotkanie z Hansem no way Rey, było to przed p. kultury w wawa - polerowany zaskar i błękitne, anodowane dodatki [:bikeservice pisze:O- JAKOOB :)jakoobcycles pisze:Klasycznie, co do kąta główki i widelca - to jest stary zaskar, tak wyglądały te rowery :) a co do suntour w tym egzemplarzu to rewelacyjny wybór.
Pokaż williso-cannona :P
Sory za ot :)
Ja coś kurcze trafić nie mogę. Jakbyś zamawiał to ja się chętnie do tej parki podłączę.bikeservice pisze:Spokojne- przychodzą :)
Ja stamtąd regularnie zakupy robię więc jakby co co miesiąc paczka do mnie idzie więc możesz się podłączyc bo jak jest >250 euro to przesyłka gratis.
Dzieki za dobre słowo dobry człowiekujakoobcycles pisze:Klasycznie, co do kąta główki i widelca - to jest stary zaskar, tak wyglądały te rowery :) a co do suntour w tym egzemplarzu to rewelacyjny wybór.
czyli rozumiem że jeżeli beda dostępne jak bedę robił zamówienie to mam brać??Radziej pisze: Ja coś kurcze trafić nie mogę. Jakbyś zamawiał to ja się chętnie do tej parki podłączę.
Fak, jesteś większym zboczeńcem niż Focker z amorami:)Lonkor pisze:Oczywiście krążowniki pancernopokładowe typu PAŁŁADA również posiadały konstrukcję nitowaną
Pozdrawiam
Andrzej
EDIT : Teraz mi dopiero zaświtało, że pomijając kontekst pytanie mogło dotyczyć również brytyjskiego krązownika lekkiego AURORA (bo po prawdzie ten rosyjski powinno się pisać AWRORA) z okresu II wś - ten miał konstrukcję częsciowo nitowaną czesciowo spawaną - co ciekawe zbudowany w duzej mierze ze stali STS i High Tensile (Hi-ten) znaną nam ze starszych czy tańszych rowerów Sorry za OT - ot zboczenie zawodowe