aldek Fajny projekt na rower tylko nie rozumiem wyboru takich pedałów platformowych Troszkę taki mix stylowy w wykonaniu Chyba że brałeś pod uwagę inne obuwie na rower i stąd te szerokie platformy nie mające za wiele wspólnego z całością
aldek pisze:Skolioza, kurczę, czemu jak myślimy o tiagrze, piszemy sora? No, nieważne, będzie to stara tiagra, z tych kultowych moja ulubiona i przetestowana w błocie przerzutka,
aldek pisze: nad tymi mitycznymi xt z krótkim wózkiem ma tę przewagę, że zdołałem ją kupić za 40 zeta, a w przypadku owego xt moje 105 zeta nie osiągnęło ceny minimalnej nawet, więc dałem sobie luz, mam ważniejsze wydatki.
no jak to jaki? - jedyny sluszny 38,1mm ;)Radziej pisze:Jaki rozmiar mają headshocki fatty?
no z 1 1/8 to nie ma kłopotu z narzynką Sam szukałem dla siebie i w Krk są co najmniej 3-4szt Jakbyś chciał to mogę zapytać czy nie mają 1 1/4 (calówki przynajmniej w 1 miejscu widziałem)aldek pisze:Skręcane mavici też na jebaju jakiś czas temu widziałem, bywają. Tylko, że nawet jak kupisz, to pozostaje problem gwintownika. Już teraz nagwintowanie widelca na 1 1/8 jest problemem. Kto, u diabła, będzie jeszcze miał narzynki na jakiś wymarły standard?
aldek pisze:A co do CDale, to przecież oni też ten standard przez jakiś czas wspierali. Trek chyba też (bo to przeca to samo, co GF). Więc te szpeje gdzieś w kosmosie są, trzeba tylko wyczaić, gdzie się pokażą.