Marin Eldridge Grade

Przedstawiam wam Marina , osprzęt to LX ale np. stery to Logic'y, oponki z-max , obręcze Ritchey ale model Rock 395E. Rama jak to Marin Tange 2x cien. ale bardzo lekka , tylne widełki podwójnie cieniowane no i cóż... :roll: tyle. widełki standard Rockstar, fajna sztyca i kiera. Ma za to parszywe siedzenie, du** boli jak cholera, najlepsze to są chyba koła, no i PD XT , tyle że odarte. Drogo mnie kosztował i na razie stoi w garażu. W razie wolnego czasu zapraszam do zdj.(robione tel.)

Mała ciekawostka dot. obręczy

The Rock 395E was released in the 1994 model year. Manufactured by Sun Metal Products of Warsaw, Indiana it is made of 6061-T6 aluminum alloy (see Metals article).

:shock: :shock: :shock:

Zdjęcia

Obrazek
SZOSA>mtb

Re: Marin Eldridge Grade

Askaniusz92 pisze:Ma za to parszywe siedzenie, du** boli jak cholera
Wymien. Problemy urologiczne to powazna sprawa, ja sie w ten sposob zalatwilem pare lat temu dosc konkretnie i z wlasnego bolesnego doswiadczenia moge powiedziec, ze to sa sygnaly ktorych nie nalezy ignorowac. Stosunkowo niedawno dopiero zaczeto produkowac siodelka anatomiczne, z wycieciem dzieki ktoremu kluczowe dla facetow przewody nie sa uciskane. Dla mnie dobrze dzialaja siodelka WTB z wycieciem, a prawdziwa nirwana jest siodlo Charge Spoon. Tak, wiem ze nie retro, ale zareczam ze lepiej miec nie-retro siodelko niz klopoty z erekcja i oddawaniem moczu. Nic zabawnego.

Re: Marin Eldridge Grade

Piękny kawał roweru, z lat świetności Marinów...

Askaniusz92 pisze: Mała ciekawostka dot. obręczy

The Rock 395E was released in the 1994 model year. Manufactured by Sun Metal Products of Warsaw, Indiana it is made of 6061-T6 aluminum alloy (see Metals article).

:shock: :shock: :shock:
O proszę, wygląda na to że Sun miał fabryczkę w Warszawie, tej Warszawie
Był: pewna Gusta, Votec F7 '99, jakiś karbonowy Scott, trzeszczący Mountain Cycle San Andreas, całkiem ładny Rocky Mountain Blizzard '96, Intense M1 '03,