Ideą jest postawienie na kołach ramy Kony - czyli kolejnej z kolekcji z dodatkami , cudów nie bedzie w tym przypadku, no rozważam piasty Pulstara srebrne , albo BICI niebieskie.
Standardowe Shimano z zakresu Deore Lx, XT, mam troche używek cześci i musze je zagospodarować.
Na razie jest to co jest , zastanawiałem sie jaki osprzęt rocznikowo , ale w sumie będzie tak około '95 aby nie raziło po oczach.
Części przekładałem x razy , fotki są takie byle jakie na razie coś w trakcie , aby szło do przodu.
W ostatniej chwili zapodałem klamkomanetki LX-a na 7 i coś mnie swędzi w tym kierunku , ale nie jest to pewne bo mam gdzieś na 8 s co dało by mi możliwość zastosowania przerzutek XT ala '95 i kasety XT , no w końcu gdzieś karton szpejów trza upchać

Rower albo sie złoży szybko, albo wolno, to zależy od koncepcji kół jaką przyjme bo mi brakło szprych 1.8.
W każdym razie korba , pakiet, rama , mostek, widelec, kierownica, licznik, zostają bankowo, problem mam z przerzutką przednią , bo lx na górny ciąg mam w p.... ale na dolny 28.6 ani jednej, mam xt ale na 31.8 i brak mi redukcji , oryginalnej a nie lubie partyzantki blaszkowej.