Nosi gadżety ale w innych kolorach
Zaczytam czytać ukradkiem bo mnie to za dużo zacznie kosztować ;)
Anoda jest wlasnie jasna, powierzchnia jest piaskowana - satynowa.Na koszyku jest wytloczony napis DEMA - marka rowerow.W poniedzialek bede wiedziec ile maja i za ile.
Wspomniane kilka postów wyżej zmiany nie będą dokonany Zmiany będą bardziej radykalne, w związku z tym prezentuję rowerek w formie jaką przybrał 2 tygodnie temu:
a ja z innej beczki,choc to powinno byc oczywiste pytanie...jak sie jezdzi???
śmietnik to nie retro!
mogę w ciemno napisać że bardzo fajnie - znam tą geo niemal jak własną kieszeń A poważnie - rower zrobił 2 kółka dookoła domu i już czeka go przebudowa W zasadzie zmiana paru szpejów od razu była w planach (składając go chciałem miec kompletną furę, ale z założenia kilka komponentów było tymczasowych), ale że plan nabrał rozmachu to rowerek zmieni swe oblicze nie tylko kosmetycznie
singiel jest, tour jest, ultra retro jest, ciagnik przyczepkowy takze, rower scigancki i w gory... hmm czym teraz zaskoczy nas Ojciec Dyrektor???
tak z ciekawości spytam - nie masz spacji czy co bo to u Ciebie częste :)Piotr pisze:... jakąśzielonąoponke....
oj tam oj tamYvesMoi pisze:tak z ciekawości spytam - nie masz spacji czy co bo to u Ciebie częste :)Piotr pisze:... jakąśzielonąoponke....
Lodzermensch
hehe, to jakby analogicznie do powyższego historyjka z roweru:
przód a'la regge woła łagodnie PEACE BROTHER
tył natomiast hard rockowo (bądź nergalicznie jak mawia Aldek) FUCK YOUUUUUU!
przód a'la regge woła łagodnie PEACE BROTHER
tył natomiast hard rockowo (bądź nergalicznie jak mawia Aldek) FUCK YOUUUUUU!
NIEMAMCZASUNAWCISKANIESPACJIYvesMoi pisze:tak z ciekawości spytam - nie masz spacji czy co bo to u Ciebie częste :)Piotr pisze:... jakąśzielonąoponke....
kolejny kroczek...
od powyżej prezentowanych wieszaczków odchodzą linki w trzech kierunkach
2 z kierunków prowadzą do szczęk - tu spora zmiana w stosunku do poprzednich , założonych "z braku laku" hebli EXTec
od powyżej prezentowanych wieszaczków odchodzą linki w trzech kierunkach
2 z kierunków prowadzą do szczęk - tu spora zmiana w stosunku do poprzednich , założonych "z braku laku" hebli EXTec
Widziałem to dziś o świcie w akcji - prezentuje się bosko! Najpierw zabija zielenią widelca, potem wzrok przykuwa jeszcze bardziej jebna zieleń mostka, a potem wzrok się uspokaja na spokojnej zieleni zacisków by zatrzymać się na zieleni dystansu koronki kasety.. i na koniec - na zachętę jeszcze ów faker wyzywający na pojedynek na szosie :D Po prostu rewelacja :)
Fajne ma hamulce
Jak Ci się uda zdobyć jakieś zielone do kompletu, wiesz, gdzie mnie szukać
Dałbyś jakiś luk ogólny wreszcie, skoro już jeździ.
Jak Ci się uda zdobyć jakieś zielone do kompletu, wiesz, gdzie mnie szukać
Dałbyś jakiś luk ogólny wreszcie, skoro już jeździ.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
dzięki za opinię
rowerek jeździ mimo woli - sypnęła się Jagodzianka, nie bardzo jest czas żeby ją zrobić, a pomykać na czymś trza Nie jest jeszcze skończony, brakuje mu paru drobiazgów, więc cierpliwości z lookiem ogólnym
A BTW - klamki na razie są do kompletu do hamulców - NOSy
rowerek jeździ mimo woli - sypnęła się Jagodzianka, nie bardzo jest czas żeby ją zrobić, a pomykać na czymś trza Nie jest jeszcze skończony, brakuje mu paru drobiazgów, więc cierpliwości z lookiem ogólnym
A BTW - klamki na razie są do kompletu do hamulców - NOSy