Witam
Rowerek obczaiłem na Olx za 280 zyli, niestety tylko odbiór osobisty;( No ale nie mogłem takiej piękności odmówic:)
W sobotni poranek wsiadłem w busa do Mielca (ok 2h w jedną stronę) .
Nad wisłoką otworzyłem piwko i rozebrałem kuwę do transportu, mimo że zardzewiała to stan po oczyszczeniu będzie git:) dostałem w komplecie oryginalny mostek i kierę.
Rower kosztował wolną sobotę i po utargowaniu do 250zł + bilety 30zł wiec uważam to za dobry strzał:)
Re: Kuwahara Leopard
#2Będzie trochę zabawy z doprowadzeniem do przyzwoitego stanu ale wygląda na to że warto :) powodzenia
#3Może podkręcę cię do wytężonej pracy, nie wiem czy pamiętasz mojego Jaguara https://get.google.com/albumarchive/113 ... 0190454882
#4O kurde piekny, i jeszcze z suntour xc 9000 cudny...
Kuwahara to jakościowe sprzęty;)
Kuwahara to jakościowe sprzęty;)
#5Nie wiem czy zrobisz to na lale ze wg na korozję Ale nawet jeśli nie - nie stracisz
powodzenia

#6Lancuch do wymiany ;) Ale mysle ze przerzutki da sie ogarnac wizualnie i przy regularnym smarowaniu bede wygladac. Fajna rama ;) Za ta cene tez bym kupil.
#7Powiem tak, kupiłeś go w fatalnym stanie, wszędzie rdza, nawet jak wypolerujesz to kropki zostaną, no niestety .
Pocieszające że korba jest chyba znośna bo ząbki ma w miarę równe, ale kaseta zajechana w trupa, 5 od góry koronka wygląda jak gwiazdka Ninji.
Ciężko to widzę,
Pocieszające że korba jest chyba znośna bo ząbki ma w miarę równe, ale kaseta zajechana w trupa, 5 od góry koronka wygląda jak gwiazdka Ninji.
Ciężko to widzę,
#8Kaset mam dostatek pozatym to złudzenie rower nie jeździł tylko stał i rdzewiał:(
wymienię pare śrubek, przepoleruje gdzie trzeba i bedzie gites;)
wymienię pare śrubek, przepoleruje gdzie trzeba i bedzie gites;)
#9Kuwahara uratowana:)
o dziwo po oczyszczeniu wszystko jest w ładnym stanie, łańcuch mimo że zardzewiały to przymiar wskazywał wyciągnięcie 0.4 mimo to stan wizualny nie pozwala na montaż w tej laleczce;)
Do wymiany były również manetki, kilka śrubek oraz połowa wózka przerzutki.
J
o dziwo po oczyszczeniu wszystko jest w ładnym stanie, łańcuch mimo że zardzewiały to przymiar wskazywał wyciągnięcie 0.4 mimo to stan wizualny nie pozwala na montaż w tej laleczce;)
Do wymiany były również manetki, kilka śrubek oraz połowa wózka przerzutki.
J
#10Piękny masz ten rower a mostek do nieba
Podoba mi się to ciapkowate malowanie

Podoba mi się to ciapkowate malowanie

#11Faktycznie dobrze to wygląda Po poprzednich zdjęciach nie spodziewałem się że będzie w takim stanie
#12Została wymieniona przycięta kierownica "strong" bo ni jak pasowało do tego długaśnego mostka a w dodatku nie pasowała mi do jazdy, w zamian wpadła kiera nitto .
#15Nie myslałeś o skinwallach z takim ciut ciemniejszym bokiem pod kolor Rollsa? Fajnie mogly by zagrac
A czarne XT zawsze robi robotę

#16faktycznie przed dopieszcaniem syf ale po ładniutki i zdecydowanie skinwalle bo taki niger za bardzo
Faję to ma chyba ze 150mm, nie za długa, na podjazdach front łila pewnie nie widać ?

PŁACĘ ZŁOTEM
Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm

#17Skinwalle przymierzę;) rower za maly na mnie jest i z tym mostkiem i dlugasna kierownicą bo z 620 jezdzi mi sie swietnie;) i do tego fajnie tłumi nierównosci;)