Ramkę kupiłem bo lubię sztywne rowerki z tego okresu koniec 80 i początek 90 a ten model zawszę mi się podobał:)
Jakiś inżynier rozwiercił opory pancerza hamulca tylnego a tak to poza tym całkiem przyjemny przecinak.
Pozdrawiam
Re: Marin Team Marin 92
#2Przyjemny
ale wideł pod kolor by pasowal
Opory pewnie pod Magure rozwiercone - jak ogarnales? Pełny pancerz czy jakieś czary mary dodatkowe?

Opory pewnie pod Magure rozwiercone - jak ogarnales? Pełny pancerz czy jakieś czary mary dodatkowe?
#3Kolory kolory kolory .......zajebiste czasy , zajebiste rowery :) pamietam jakby to bylo dzisiaj :)
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
#4przepuściłem pełny pancerz i chyba na tym się skończy, a co do widła to po prostu trzeba czekać a może kiedyś się nawinie.
i co mnie gryzie to te cholerne korki mostków których nigdy nie ma a ciężko coś dobrać
i co mnie gryzie to te cholerne korki mostków których nigdy nie ma a ciężko coś dobrać
#5Widelec przemaluj + naklejki i po sprawie.
kierownica tytanowa super. Te kolory są zajebiste !!!
No i przerzutka tylna z krótkim wózkiem ??
kierownica tytanowa super. Te kolory są zajebiste !!!
No i przerzutka tylna z krótkim wózkiem ??
#6krótki wózek :) biegi wchodzą szybciutko. Przyjemnie działa bo grupa w super stanie i vetta sl w wersji damskiej bardzo wygodna jest
#11Takich rowerow na forum oby jak najwiecej. Piekny i stan też widać niczego sobie. Korek do mostka gdzies mi sie wala po kartonach ,nie obiecuje ale postaram sie poszukać. Jakie tam są obręcze?
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
#12Obrecze to ritchey vantage comp ponoć 415g :)
Zaskoczony jestem za to oponami ktore naprawde fajnie sie toczą i trzymaja w terenie.
Zaskoczony jestem za to oponami ktore naprawde fajnie sie toczą i trzymaja w terenie.
#13Mam takie same obrecze w moim Marinie ,tylko srebrne. Widocznie uposażali w takie)
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
#14Zdecydowanie moje klimaty :)
Pierwszy raz widzę Marina w tym malowaniu i powiem szczerze , że jedne z ładniejszych . Fajne kolory świetne zdjęcia czego chcieć więcej :)
Pierwszy raz widzę Marina w tym malowaniu i powiem szczerze , że jedne z ładniejszych . Fajne kolory świetne zdjęcia czego chcieć więcej :)
#15Trochę lepsze fotki bo się zlewają z liściami i rower jest mało eksponowany.
#16Nie wiem skąd ty ten osprzęt wytrzasnąłeś, ale piękny jest. Korba aż po oczach błyskiem daje 

Części na sprzedaż:
https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/1eZ3x/
#17Tak po prawdzie to specjalnie na wycieczkę wziąłem jakąś starą cyfrówkę dziewczyny z nadzieją ze w końcu jakiś lepsze fotki zrobię lecz w trybie automatycznym większość zdjęć wyszła byle jak a reszta średnio;( może gdybym pobawił się trybem manualnym...
No to najładniejsze Xt jakie miałem i w dodatku kompletna grupa ze sztycą i sterami o które zazwyczaj ciężej.
No to najładniejsze Xt jakie miałem i w dodatku kompletna grupa ze sztycą i sterami o które zazwyczaj ciężej.
#18nie chodzi o aparat tylko ekspozycje roweru, lepiej jakby był teren alle on na tlke np nieba gdzie bardziej by sie odznaczał od liściów
#19OMG!
Nie liściów tylko LIŚCI ... to samo , zlewają z liściami - zlewają ale z LIŚĆMI.
Przecież nawet korekta to świeci na czerwono.
#23U Niego w slowniku nie ma slowa przepraszam, ot wszystko.
#24Marin dostał dedykowany wideł oraz vette SL TI która pasi do tytanowej kierownicy:)
Opony zmieniłem na Riczleje Z-Max ponieważ S Ground Control założyłem do Scotta Alu xt który niebawem zostanie ukończony.
Pozdrawiam
Opony zmieniłem na Riczleje Z-Max ponieważ S Ground Control założyłem do Scotta Alu xt który niebawem zostanie ukończony.
Pozdrawiam
#26Upolowałeś widelec, gratulacje! Vettę SL bardzo lubię więc dla mnie bardzo duży + za obie zmiany 

#27Ukończyłeś ten sprzęt, już nic więcej mu nie potrzeba. Bardzo fajnie, że nie żałujesz napędu w ładnym stanie i używasz ten rower zgodnie z przeznaczeniem.
Części na sprzedaż: