Postanowiłem poskładać rower z części które poniewierały się po pudełkach. Rama trek 8900 alu – carbon, widelec tange. W większości STX, koła LX i hamulce avid. Niestety nie mam żadnych canti. Mostek zamontowany przez jakąś starą redukcję, i to jest najsłabsze moim zdaniem ogniwo. Rower z założenia miał być dla żony. Ale, że ona będzie jeździć raz może dwa w roku to sam będę go używał. Ma służyć do jazdy do sklepu, na pocztę, z dzieckiem po osiedlu, ogólnie w sytuacji gdzie nie chce się iść na nogach. Nie mam w planie inwestowania w rower, poza siodełkiem. Zastanawiam się nad amortyzatorem, i może wtedy canti. Czas pokaże. Jeździ się całkiem przyjemnie.
https://www.fotosik.pl/u/done99/album/2504155
Rama ma 18 cali. Waży 1700gr. Zdjęcia zrobione zaraz po złożeniu. STX przeleżało na strychu kupę czasu. Chyba pamiętają mój pierwszy start w zawodach. Później złapałem bakcyla, przyszedł czas walki z nadwagą w rowerze i ciągła wymiana części...
Każda część jest w stanie przynajmniej dobrym. Koła nie miały nigdy ciężkiego życia. Wszystko trzeba było wyczyścić i jakoś wyszło.
Szkoda mi było wyprzedawać cześći bo nie są wiele warte, niektóre właściwie nic. A jako całość jest lepiej niż się spodziewałem.
Każda część jest w stanie przynajmniej dobrym. Koła nie miały nigdy ciężkiego życia. Wszystko trzeba było wyczyścić i jakoś wyszło.
Szkoda mi było wyprzedawać cześći bo nie są wiele warte, niektóre właściwie nic. A jako całość jest lepiej niż się spodziewałem.
Super rowerek! 
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Calkiem fajny popindalacz, spoko
Abstrahujac (za pozwoleniem Ojca Dyrektora) od tematu, ilu z nas postawilo na kola rower(y) dla zony? Ja mam na koncie jeden, bo i kobialka jedna. W tym temacie, to krolowie nafty i azbestu maja lepiej - moga miec 4 - rowery tez