Tak to jak się przytarła to do kosza, bo jakoś blaty nie chciały się wymienić . . ..
CPI to odpowiednik STX-a
CPI to odpowiednik STX-a
Jak na razie widać tylko spierdłą szutrówke w lesie . . . . . . no zaskocz nas . . . .2ass pisze:Road to Hel
Ciebie nie jestem w stanie, a inni niech sie wypowiedza sami.Piotr pisze: . . . . . . no zaskocz nas . . . .
hehehheheskolioza pisze:Discovery 3 już nie jest koszerne
a ja jeszcze nie zacząłem . . . . . . muszę czekać do października/listopada jak mokro i zimno będzie
Jest taka nowa na olx
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Jeśli chodzi ci o tą to chyba masz już na starość problemy ze wzrokiemRetromen pisze:Jest taka nowa na olx
https://www.olx.pl/oferta/korba-cannond ... 8c167052d9
Aczkolwiek pasowała by lepiej niż ta , którą ma obecnie
Poczyszczony, poskladany, nowe gripy z dekatlonu, zona mowi ze wygladaja oblesnie, ciezko sie z Nia nie zgodzic
Gripy złe nie są. Poza tym pianki są bardzo wygodne.
Ja wsadziłbym jednak jakieś Ritchey`e.
Gratulacje roweru. Bardzo ciekawy, kultowy już model.
Ja wsadziłbym jednak jakieś Ritchey`e.
Gratulacje roweru. Bardzo ciekawy, kultowy już model.
Nie watpie, natomiast wybor byl raczej pragamtyczny, sa to najgrubsze uchwyty jakie udalo mi sie kupicskolioza pisze:Pianki WCSa fajnie do szaraka pasują
Tak przypuszczałem
Ale WCS to wcale nie jest deska - dla mnie to wygodne chwyty, a i wyglądają nieźle
Ale WCS to wcale nie jest deska - dla mnie to wygodne chwyty, a i wyglądają nieźle
Gdybym suport od K2 dał rade odkrecić ta korba miala by innego wlasciciela ,ale dobrze tez trafila;)
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Ciesze sie ze dobrze trafilaRetromen pisze:Gdybym suport od K2 dał rade odkrecić ta korba miala by innego wlasciciela ,ale dobrze tez trafila;)