Lukasz, zerknij w moją gelerię z wagami szpejów - https://picasaweb.google.com/1150353714 ... 85/NaWadze

ta race face z aukcji powyżej to najcięższa wersja bo nie dość że na 110/74 to jeszcze nie ma fresowanych po bokach ramion, typowa pod DH pancerna i ciężka, waga samej korby bez tarcz w tej wersji 490g.
mimo wszystko polecam coś innego niż shimano, race face jak najbardziej.

koniecznie szukasz na rozstaw 110mm?? mam na deal dwie fajne korby na 94/58....
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<

Nie jestem za shimano :)
na 94/58 mam race face lp, w tym standarcie ciezko o zebatki, wole juz 4x108 zwlaszcza ze rozmiary blatow sie w duzej mierze pokrywaja

YvesMoi pisze:ee tam cięzko, jak się systematycznie gromadzi i kupuje za grosze na okazjach to można mieć zapas na lata ;) przewija sie tego na allegro sporo, ja ostatnio kupiłem blat 44T i 29T wraz z prawą korbą cnc za 50pln więc trzeba być czujnym.
+1 [LUBIE TO] 8-)

a tam łakomy kąsek, na tablicy w zeszłym roku kupiłem 2 x CODA 29t leciutko przeszurane łańcuchem za 35zł/sztuka, zdarzają sie 94/58 i to dość często :)

a tak swoją drogą Yves, jak masz 29t załozone do turbiny to w miejscu ramion pająka łańcuch Ci sie dobrze układa czy masz lekko podniesiony ?

dla 29T praktycznie każda korba w rozstawie 94/58 będzie się stykać pająkiem z łańcuchem nawet coda tarantula dedykowana pod 2x....kiedyś się nad tym zastanawiałem i spiłowałem jeszcze bardziej element korby ale ani to później ładnie nie wyglądało ani nie pomagało w niczym.
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<