Najlepiej jak sie szczesliwy nabywca odezwal, ale z tego co kojarze to m900 (a na to mi wyglada) mial takie plastikowe "dekielki" ktore przykrywaly mechanizm manetki wlasnie od dolu (czyli wychodziloby na to ze mechanizm jest goly i wesoly :))

Większość rzeczy będę sprzedawał , o amorka pytał już skolioza więc jakoś będziecie musieli się dogadać.Te dekielki mam nadzieję że będą pasowały od moich Lx-ów , w moim sprzęcie jak go kupiłem też ich nie było ale kupiłem drugie klamnkomanetki i przełożyłem.Gość od tego Cadexa ma jeszcze fajnego Cycle Wolfa ale juz mi kasy nie starczy na oba.
Lodzermensch

pytałem i owszem, ale nie jest to amor który za wszelką cenę mieć muszę
Wiem, że Ty Aldku od jakiegoś czasu polujesz na sensownego marcoka (a ten w dodatku ma podkowę pod canti co częste nie jest) więc śmiało możecie szczegóły ustalać - spożytkujesz go lepiej na ten czas niż ja
A jak się nie dogadacie, to wtedy ja będę się układać z Corrado ;-)
A dekielki od LXów nie mają tego jedynego w swoim rodzaju koloru :-P ;-)
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

Wiem że kolor jest nie do podrobienia ale lepiej czarne niż żadne , w tygodniu wybiorę się pertraktować cenę klocków szufladkowych Xtr-a i przy okazji sprawdzę czy moje" źródełko" nie ma też jakiś popsutych manetek tej grupy w co wątpię.Aldek w taki razie jeśli jesteś zainteresowany to mogę go dla Ciebie zarezerwować , jak przyjdzie już do mnie to ustalimy szczegóły, na pewno drogo u mnie nie będzie , skolioza potwierdzi:)
Lodzermensch

Nie wiem co to za kiera ale chyba nic ciekawego strasznie, jak tylko dostane rower to zrobię dokładne fotki wszystkich klamotów które będę wydawał.
Lodzermensch

OK , zamówienie przyjęte, możecie też się zapisywać na klamoty z Cycle Wolfa bo dogadałem się z kolesiem, Yves manetki dla Ciebie i coś jeszcze?
Lodzermensch

Rama, wstepnie zainteresowany, jakbyś na Pw mógł rzucić cene wstępną, a pogadamy jak ją dokładnie pomierzysz czy faktycznie jest 19 ".
Jesli już to tylko sama goła ramka, no może ewentualnie sztyca w komplecie.
Zmierz i zważ bo to ważne dla mnie.
www.velotech.pl

Jest jeszcze jeden Cadex ale rama tez sporawa , sprzedająca twierdzi że jej Tata twierdzi że to 21 cali jest.Ten już nie jest taki ciekawy osprzętowo jak ten mój ale zawsze Cadex.
Lodzermensch

Cadex rozebrany , został mi tylko wkład suportu do wyjęcia bo nie mam klucza.Rower chyba stał dwa lata w stawie z żabami , wszystko do czyszczenia ale jest parę fajnych klamotów.Wolf jest w lepszym stanie , dziś już nie ma pary ale jutro porobię foty gratów.Pozdrawiam.
Lodzermensch