rama easton

Witam. nabyłem w transakcji kupna - sprzedaży ramę easton ultralight 7005 w rozmiarze 17,5 cala? domyślam się że nie jest retro aczkolwiek uparłem się aby złożyć na niej rower do startów, prośba jest do forumowiczów o określenie wieku ramy albo orientacyjnie rocznika, mam troszkę do niej części. od razu wyjaśnie kwestię obecnego roweru pochwaliłem się że posiadam ramę scott superamerica, otóż niestety nie jest to rama scott superamerican z roku 93 bez amortyzatora i naklejek, kolor czerwony , co udało mi się ustalić dzięki katalogom z retro mtb. link do zdjęć ramy https://picasaweb.google.com/1174123375 ... efY6ofitwE

Iiiiile waży? A wagę masz sprawną? Po haku pewnie ktoś mądry się wypowie co to może być, z rurek Eastona trochę marek korzystało ;]
Allegro, Alpinestars, Breezer, Corratec, Kuwahara, Rocky Mountain.

Obrazek

zdjecie nr 1 ten charakterystyczny odlewany "lacznik" mial mongoose z 1995 lub 96 (mialem cos takiego) problem w tym ze ramka posiadala inne tylne haki :?:
W tym samym czasie :?: merida wypuscila ramke z identycznym" lacznikiem"
kadra Ukrainy smigala na nich w Grand Prix MTB Langa... pamietam to dokladnie wlasnie ze wzgledu na ten "wspolny mianownik"meridy i mongoose
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie