grip shift neos sachs 8 speed

Manetka GripShift Sachs NEOS tylna 8 biegów Kompatybilna z przerzutkami Shimano i Sachs (2:1) Szybka i precyzyjna zmiana biegów Bardzo lekka - * g , wykonana z kompozytu Komfortowy i pewny grip Łatwa i szybka wymiana linki Bardzo wytrzymała i

posiadam taka manetkę proszę forumowiczów o dobór tylnej przerzutki średniej klasy jazda drogi gruntowe małe górki

Fajne pytanko,
No wiesz to zależy od wielu czynników:

1. jaki jest kolor tylnych widełek w rowerze (no bo taki szarak XTR to przykładowo z czerwonym cienko wygląda a złoto-czarny LX pasuje prawie do wszystkiego :mrgreen: )
2. jaka jest kaseta 11-21 czy może 11-34 - wiadomo wtedy długi wóz
3. jakie masz koła w rowerze (24, 26, 27.5, 28, 29") - bo do 29" to tylko lanserskie plastikowe sramy, tam retro nie pasują
4. szitmano ma takie wynalazki jak rapidrajs i szadoł - niektórzy twierdzą że to z gripami nie działa ni hu hu więc trzeba to wziąć pod uwagę (ja akurat jestem innego zdania)
5. nie pasują też nowe sramy na 10 speed i szimano dyna sys. Oczywiście kampaniolo też banglać ne będzie.
6. Precision Billet, Paul itp. frezowane amerkańskie zabawki jak najbardziej, ale podobnież słabo u nich z pracą na drogach gruntowych
7. reszta pasi więc do wyboru, do koloru i zasobności portfela
https://www.facebook.com/evobikesycow

Adamello nie nabijaj sie :D, temat faktyczcie ciekawy ehhhe :), kolego pasuje kazda isemanowska przerzutka na 8 speedow, a jaka kupisz to kwestia gustu, kasy itd , ja polecam xtr szarak, lub xt 737, ale jak srednia polka to stx rc w zupelnosci, lub najlepiej sachs dirt i najlepiej neos , bedzie komplet, a na alledrogo widzialem taka nowa za cos kolo 70pln

noo, mam sachsa centere niemal nos jakby kolega chcial, mam wrazenie ze koledze nie idzie o jakas zgodnosc epokowa, a raczej by to banglalo... czarny lx ok, ale kwestia koloru ramy, rower poza tym ze jezdzi to jeszcze musi wygladac :), najlepiej daj foto maszyny