Skoro nie ma więcej chętnych do podzielenia się opiniami, to zgodnie z zapowiedzią, napiszę swoją
Zielonych miśków mam w sumie chyba 7 sztuk: komplet semislicków Jet-S 2.0, komplet klasycznych Wildgripperów 1,95 (bieżnik taki jak X-Sport), komplet Comp-S ów 2,1 i przednią Front-S 1,95
Slicki są wyśmienite, zarówno na suchym jak i mokrym, nie radzą sobie tylko w błocie - ale to normalne
Wildgrippery mam nie długo, wygląda na to że zachowują się tak samo jak ich czarne odpowiedniki, choć nie mam dużego porównania na mokrym
Comp-S - guma zdecydowanie nie radzi sobie w błocie, choć bieżnik niby ma Nie wybacza błędów, generalnie rozczarowała mnie bardzo in minus w takich warunkach Na mokrym ale twardym i na suchym bajka
Front S - jako guma napędowa się nie sprawdza, choć producent dopuszcza takie stosowanie jako kierunkowa ma nieco słabsze właściwości trakcyjne niż wspomniany przez Zaskara Lite-S, zwłaszcza na twardym, mokrym podłożu Generalnie jednak czuję się na niej pewnie, po prostu znam już jej możliwości
Słyszałem kilka opinii że zielone są bardziej śliskie na mokrym niż ich czarne odpowiedniki Ja drastycznych różnic nie zauważam W przeciwieństwie do czarnych mają za to obłędny charakterystyczny kolor, zwłaszcza w wersji z żółtymi bokami
![:-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)