Wklejał ktoś takiego cusia, bodaj tektro, pozwalającego założyć koła 28" do roweru 26" i na odwrót (oczywiście rzecz tyczy się hamulców obręczowych - chodzi o przeniesienie wysokości mocowania hamulca)
ktoś wie gdzie i za ile można coś takiego kupić? ew jak się nazywa toto, żeby google nie zgłupiało
http://www.sjscycles.co.uk/mavic-calipe ... prod12065/
albo jeśli masz v-ki wystarczą 2 blaszki
Może Zimny podeśle zdjęcie jak to ma wyglądać
albo jeśli masz v-ki wystarczą 2 blaszki
Może Zimny podeśle zdjęcie jak to ma wyglądać
ziomki z wawy jak w polo grają to sobie porobili takie rzeczy chyba, żeby mocować vki w ramach szosowych bodajżee.
moge podpytać.
moge podpytać.
dobra co sie dowiedziałem to gość zrobił jeden set bodajże a w tej chwili ma na głowie inne rzeczy ale będzie to robił z cieńszej blachy niż na zdjęciach i będzie to można kupić za pieniądze.
tak jak pisze Jonderek - eksperymentowalismy. Sprzedajemy najprostszy i najtanszy patent:
inna sprawa jak jest sie w posiadaniu hampli Paul's :
inna sprawa jak jest sie w posiadaniu hampli Paul's :
dzięki bardzo!
natchnęliście mnie, choć przyznam, ze mam dylemat w drugą stronę (tzn piwoty są za wysoko i trza je obniżyć)
natchnęliście mnie, choć przyznam, ze mam dylemat w drugą stronę (tzn piwoty są za wysoko i trza je obniżyć)
mozesz sprobowac uzyc boostera, ale znow najprostsze rozwiazanie to montaz tarczowki badz hamulca 1-osiowego (jesli klocki nie siegaja trzeba uzyc takich od v-brake'ow albo sprobowac podpilowac otwor; ew. sa tez wersje z dl. ramionami jak tektro R559) :