Kupiłem ramę Alpinestars Al 400, tak tą co wisiała na Allegro od dawna. Koleś zjechał do 125 zł, więc się skusiłem
Szukałem trochę, ale nic nie znalazłem na temat tej ramy. Ktoś coś pomoże ?
Jeśli się nie mylę, to ta rama stała w serii na mieszance LX i XT 94 - więc kawał dobrej klasy szpeju, zwłaszcza za takie pieniądze W sumie sam miałem na nią chrapkę, ale rozmiar nie mój
BTW co to się stało że wracasz do 26" i retro?
BTW co to się stało że wracasz do 26" i retro?
I bardzo dobrze, sam się miałem nad nią zlitować. Dawaj składaj, jeszcze zdążysz dorzucić ją do wyborów Rower Roku
W sumie to nic się nie stało. Diamond Backa białego cały czas używam. Nie tyram nim w lesie bo się nie da, ale pokręcić się wokoło komina czy do pracy jak najbardziej.skolioza pisze:BTW co to się stało że wracasz do 26" i retro?
No jasne ;)snack pisze: jeszcze zdążysz dorzucić ją do wyborów Rower Roku
Rama jest w tak znakomitym stanie, że nie ma znaczenia czy to niszowy produkt czy nie. Znajdź taką drugą. Twoje pitolenie nie ma tu najmniejszego znaczeniaPiotr pisze:400 to taki niszowy produkt szału nie ma i cudownych rurek EASTONA
Chcesz się tym jarać to się jaraj a nie czepiaj że ktoś Ci napisał, na drugi raz nie pisz, nie wszystkim każdy musi się podniecać, popatrzę jak skończysz i ocenie . . . . . . sprzedałem na forum 900 i to był wypas i chłopak zrobił na tym fajny rower.