Witam,
poszukuję widelec do ramy szosowej Klein Quantum Race 2002, niebieski, marki Klein, najlepiej oryginalny, choć zdaję sobie sprawę, że znalezienie oryginalnego od tego modelu ramy graniczny z cudem. Obecnie posiadam widelec Klein Aeros Carbon, niestety nie pasuje ze względu na taperowaną rurę sterową, ja potrzebuję 1 1/8 cala. Mogę wymienić na inny widelec Klein pasujący do wyżej wymienionej ramy. Długość rury sterowej to minimum 24 cm. Będę wdzięczny za pomoc lub wskazówki.
Kontakt: pikasa2@o2.pl lub przez forum (priv)
Znalezienie takowego graniczy z cudem, a to sie nie zdarza, wszystko jest matematycznie obliczone i udowodnione ......
Raczej dobrałbym coś iz karbonu nie przejmował się
Raczej dobrałbym coś iz karbonu nie przejmował się
Najprawdopodobniej na tym się skończy, że włożę coś innego, jednak chyba nie zaszkodzi popytać. Aeros Carbon nie pasuje, a już przez chwilę myślałem, że "złapałem Pana Boga za nogi"
tak z ciekawości - może być marki Klein ale nieoryginalny?ditrax pisze:marki Klein, najlepiej oryginalny,
Faktycznie może nie do końca słusznie to ująłem, pisząc "oryginalny" miałem na myśli dedykowany dokładnie dla wymienionej na początku ramy, a "nieoryginalny marki Klein" - dedykowany do innej ramy szosowej marki Klein, jednak pasujący również do Quantum z 2002 r.