No witam wszystkich !
z tej strony Rysiek 40 wiosen za mną
Pierwsze 20-25 latek zabawa od XC po DH... koło ~15 lat przerwy :-|i teraz delikatna reaktywacja
W garażu Giant ATX Team z ~2001r, BMC chyba Trailfox (z dołożonym TSDZ2) i ostanio nabyłem po taniości mooocno wytłuczonego starego Speca Epic - na zimowe wieczory
pzdr !
Re: Witam Witam
#2Siema Rysiek, wszystkie Ryśki to fajne chłopaki:)
Pokazuj foty tych skarbów, szczególnie ATX-a bo Giant to moje młodzieńcze czasy:)
Pokazuj foty tych skarbów, szczególnie ATX-a bo Giant to moje młodzieńcze czasy:)
Lodzermensch
#3jak znajdę chwilę to cyknę jakieś foto
BTW znacie może jakiś sensowny serwis w Krakowie / okolicach - kto zrobi pełen serwis FOX`a (mini) Brain`a (z Speca Epic) ?
póki co w 2 serwisach -> robimy wszystko....po za Brain`em
BTW znacie może jakiś sensowny serwis w Krakowie / okolicach - kto zrobi pełen serwis FOX`a (mini) Brain`a (z Speca Epic) ?
póki co w 2 serwisach -> robimy wszystko....po za Brain`em
#4Cześć!
Wyjścia masz 2 - Kali na Józefińskiej lub Skrzynia (Bikegaraz, nie pamiętam ulicy)
Wyjścia masz 2 - Kali na Józefińskiej lub Skrzynia (Bikegaraz, nie pamiętam ulicy)
#5super dzięki za namiary
- Kali (Vario Bike) - ciszaaaa - jedyny kontakt (tel. stacjonarny) milczy, na FB nie odpisują... przerwa zimowa ?
- BikeGaraż (Kościelna 3) - nie odpisali - dziś spróbuję telefonicznie...
- ktoś inny polecił mi -> Spider Suspensions (Ruda Śląska) -> "orientacyjny koszt 559zł z uszczelkami oryginał" cały rower kosztował mnie mniej hahaha
Jak to ma tyle kosztować to ja chyba wymienię damper na inny.. bez tego wspaniałego systemu "brain"
- Kali (Vario Bike) - ciszaaaa - jedyny kontakt (tel. stacjonarny) milczy, na FB nie odpisują... przerwa zimowa ?
- BikeGaraż (Kościelna 3) - nie odpisali - dziś spróbuję telefonicznie...
- ktoś inny polecił mi -> Spider Suspensions (Ruda Śląska) -> "orientacyjny koszt 559zł z uszczelkami oryginał" cały rower kosztował mnie mniej hahaha
Jak to ma tyle kosztować to ja chyba wymienię damper na inny.. bez tego wspaniałego systemu "brain"
#7gdzieś w otchłani internetów widziałem ale teraz nie potrafię znaleźć...
taki szybki pomiar tego FOX`ika -> ~187x47mm
taki szybki pomiar tego FOX`ika -> ~187x47mm