Witam

Witam

Pozdrawiam wszystkich z podwrocławskiej wsi. Znalazłem się na forum z okazji posiadania od nowości 2 sztuk GT Outpost rok 2000, które nabyłem drogą kupna w tymże roku na co posiadam stosowne dokumenty ;-). Jeden pozostał prawie oryginalny (ten mojej lepszej połowy). W moim jest kilka zmian. Z rzeczy "retro" mam w swoim: tylna przerzutkę Suntour xc pro ( kupiłem nowa w sklepie za 40 pln bo nikt jej nie chciał), przednia xtr (również nowa w tym samym sklepie bo dolny ciąg i cienka rura nie było chętnych), hamulce v Shimano DX (ulubiony kolor), klamki czerwone avid 2.0 SD, Koło przednie piasta XTR obręcz mavic 217. Amor Manitou SX E .

P.S. Wczoraj odebrałem zakupioną na allegro ramę GT Karakoram '96

pozdrawiam
Andrzej
2x GT Outpost 00

co do sklepu to nawet nie wiem czy jeszcze istnieje dawno w nim nie bylem. Znajdował się w Lubinie na przeciwko policji prowadził go były kolarz wraz z żoną. jak będę tamtędy przejeżdżał to sprawdzę czy jeszcze istnieje. chyba, że jest tutaj ktoś z Lubina i może to zweryfikować.

pozdrawiam
Andrzej
2x GT Outpost 00

Witam. Dolny śląsk pozdrawia. W 97 kupiłem thumby, przerzutkę tył/przód i korby XC Pro za kieszonkowe czyli jakiś bezcen absolutny w Kłodzku bo zbytu na to nie było i jako towar po powodzi, którego woda nawet nie tknęła. Deal stulecia a sprzedawca się cieszył że się tego pozbył.