Witam wszystkich

Trafiłem na forum retro przeglądając forum emtb. Zaintrygowała mnie stopka jednego z forumowiczów, był to link do retro:)

Interesują mnie wszelkie sposoby przemieszczania się i walki z grawitacją za pomocą sprzętu napędzanego siłą mięśni.

Niejaki HT:) Swoją drogą świetne kółka:)

http://emtb.pl/forumo/thread-8176.html

Zagadałem z tą grawitacją jak typowy marketingowiec:)
Pewnie wszyscy tak mają. Chodzi o niezdecydowanie co do typu aktywności, dyscypliny sportowej, którą chciałbym uprawiać. Za co się nie złapie to mi przynosi kupę frajdy:) narty, deska, rolki, wszelkie odmiany jazdy na rowerze, góry zimą latem, wspinaczka górska, skałkowa, biegi, półmaratony interwały...cokolwiek. warunek jest jeden, wylany pot musi się przekładać na przesunięcie względem przestrzeni:)

sesil pisze:Za co się nie złapie to mi przynosi kupę frajdy:) narty, deska, rolki, wszelkie odmiany jazdy na rowerze, góry zimą latem, wspinaczka górska, skałkowa, biegi, półmaratony interwały...cokolwiek. warunek jest jeden, wylany pot musi się przekładać na przesunięcie względem przestrzeni:)
i to mi się podoba :-) choć najbardziej związany jestem z rowerem mimo wszystko nie odmawiam także innych dyscyplin - rolki kaleczę ;-) zdarza sie i pobiegać, powspinać i po górach połazić, czasem na narty turowe się wybiorę... Półmaraton też przebiegłem onegdaj, trochę w rajdach AR startowałem, także wiem o czym piszesz :-D
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

no sesil, to musisz zacząć uważać, bo retro pasja to prawie jak choroba,
w pewnym momencie zaczynasz skupować cały sprzęt co cie kręcił za młodu, niezależnie czy jest ci potrzebny czy nie ;)

artjas pisze:no sesil, to musisz zacząć uważać, bo retro pasja to prawie jak choroba,
w pewnym momencie zaczynasz skupować cały sprzęt co cie kręcił za młodu, niezależnie czy jest ci potrzebny czy nie ;)
ta sama choroba!!!!!
czym to leczysz ???
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

najgorsze to ze Ona o wszystkim wie.... i nic !!!!!!!!
:-? :-? :-?
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739

aldek pisze:Zapisujesz żonę na forum...
Terapia radykalna.
:-D
true, true... :-D
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra

to zostaje Ci Kaszpirowski !!! :-D
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739