Trafiłem na forum retro przeglądając forum emtb. Zaintrygowała mnie stopka jednego z forumowiczów, był to link do retro:)
Interesują mnie wszelkie sposoby przemieszczania się i walki z grawitacją za pomocą sprzętu napędzanego siłą mięśni.
Witaj
Ciekaw jestem któż linkuje na emtb
uszczkniesz rąbka tajemnicy?
Rozwiniesz swoje ostatnie zdanie? wygląda na to że nie zamyka ono sprzętu do roweru, a to intryguje
Ciekaw jestem któż linkuje na emtb

Rozwiniesz swoje ostatnie zdanie? wygląda na to że nie zamyka ono sprzętu do roweru, a to intryguje

Niejaki HT:) Swoją drogą świetne kółka:)
http://emtb.pl/forumo/thread-8176.html
Zagadałem z tą grawitacją jak typowy marketingowiec:)
Pewnie wszyscy tak mają. Chodzi o niezdecydowanie co do typu aktywności, dyscypliny sportowej, którą chciałbym uprawiać. Za co się nie złapie to mi przynosi kupę frajdy:) narty, deska, rolki, wszelkie odmiany jazdy na rowerze, góry zimą latem, wspinaczka górska, skałkowa, biegi, półmaratony interwały...cokolwiek. warunek jest jeden, wylany pot musi się przekładać na przesunięcie względem przestrzeni:)
http://emtb.pl/forumo/thread-8176.html
Zagadałem z tą grawitacją jak typowy marketingowiec:)
Pewnie wszyscy tak mają. Chodzi o niezdecydowanie co do typu aktywności, dyscypliny sportowej, którą chciałbym uprawiać. Za co się nie złapie to mi przynosi kupę frajdy:) narty, deska, rolki, wszelkie odmiany jazdy na rowerze, góry zimą latem, wspinaczka górska, skałkowa, biegi, półmaratony interwały...cokolwiek. warunek jest jeden, wylany pot musi się przekładać na przesunięcie względem przestrzeni:)
i to mi się podobasesil pisze:Za co się nie złapie to mi przynosi kupę frajdy:) narty, deska, rolki, wszelkie odmiany jazdy na rowerze, góry zimą latem, wspinaczka górska, skałkowa, biegi, półmaratony interwały...cokolwiek. warunek jest jeden, wylany pot musi się przekładać na przesunięcie względem przestrzeni:)

no sesil, to musisz zacząć uważać, bo retro pasja to prawie jak choroba,
w pewnym momencie zaczynasz skupować cały sprzęt co cie kręcił za młodu, niezależnie czy jest ci potrzebny czy nie ;)
w pewnym momencie zaczynasz skupować cały sprzęt co cie kręcił za młodu, niezależnie czy jest ci potrzebny czy nie ;)
ta sama choroba!!!!!artjas pisze:no sesil, to musisz zacząć uważać, bo retro pasja to prawie jak choroba,
czym to leczysz ???
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Zapisujesz żonę na forum...
Terapia radykalna.

Terapia radykalna.

Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
najgorsze to ze Ona o wszystkim wie.... i nic !!!!!!!!

Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
true, true...aldek pisze:Zapisujesz żonę na forum...
Terapia radykalna.

Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra
+ Checker Pig, Creme, Electra
to zostaje Ci Kaszpirowski !!! 

Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar