Siema, zaglądam tu od czasu do czasu więc wypadało się w końcu zarejestrować tym bardziej że mam do rozwiązania małą zagadke... chyba na żadnym innym polskim forum stężenie pasjonatów nie jest tak wysokie jak tutaj.
W garażu: 2x szosa Raleigh, cruiser Cito, trekking Pegasus (na sprzedaż), NS Society (w rozbiórce), w budowie szosa-tandem oraz tajemnicze retro mtb, w planach o ile życie okaże się łaskawe 29er, ewentualnie coś na kołach 650b, marzy mi się jeszcze przełaj, no i może jeszcze jakiś full, fatbike, cargo, ostre... cholerna zasada N+1.
W tym roku więcej czasu spędziłem w "warsztacie" niż na rowerze, dopoki jest czym 'rzeźbić', serwis, naprawa, majsterkowanie to czysta przyjemność i same korzyści (szkoda że tak późno to do mnie to doszło). Tak na marginesie rozglądam się za jakimiś budżetowymi gwintownikami 9/16.
Lubie stalowe ramy, napęd single speed, prostote, ale bez fanatyzmu.
A tak w ogóle to nie ma to jak lata 90!
Witaj
no to mam nadzieję że uchylisz rąbka tajemnicy tego retro mtb na łamach forum tandem szosowy też ciekawie brzmi!
no to mam nadzieję że uchylisz rąbka tajemnicy tego retro mtb na łamach forum tandem szosowy też ciekawie brzmi!
Connoisseur pisze:A tak w ogóle to nie ma to jak lata 90!
powitac
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5