Zgodnie z zasadą szanownego Forum pierwszy post piszę w charakterze powitalnym. Witam wszystkich użytkowników.
Forum jest przeglądane przeze mnie już od kilku lat. Pomogło mi przywrócić do życia niejedną część rowerową z poprzedniego wieku, ciesząc mnie bądź moich najbliższych.
Dopiero dziś zdecydowałem się założyć konto. Z kilkoma użytkownikami forum zdarzało mi się kontaktować, przy okazji zakupów różnych rowerowych części.
Mam nadzieję, że zostanę tutaj na długo, czerpiąc garściami z bogatego doświadczenie retro-użytkowników i mam nadzieję dając coś z siebie.
Michał
M333 pisze:Mam nadzieję, że zostanę tutaj na długo
nastepny wariat
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Hello! Pokaż w dziale Retro MTB jakieś sprzęty, niech i Nas pocieszą chociaż wirtualnie
Jestem zboczony na punkcie zbierania rowerów na dysku więc zadowolisz mnie wieloma ujęciami jednego roweru Nie lubię wrzucać do jednego wora wszystkich maszyn
Jestem zboczony na punkcie zbierania rowerów na dysku więc zadowolisz mnie wieloma ujęciami jednego roweru Nie lubię wrzucać do jednego wora wszystkich maszyn
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
Witam!
Uważaj retroMTB wciąga szybciej niż myślisz :D
Czy przypadkiem nie handlujesz kluczami do HT2 na fr.org?
pozdrawiam
xMekpx
Uważaj retroMTB wciąga szybciej niż myślisz :D
Czy przypadkiem nie handlujesz kluczami do HT2 na fr.org?
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Nie wiem czy znajdę jakieś zdjęcia. Składać rowery bardziej lubię niż robić zdjęcia i archiwizować je na dysku. Obiecuję poszukać.
Mekp. Zgadza się, to ja. Wykonuje takie dziwne projekty, ot chociażby wspominane klucze do h2 czy nietypowe narzędzia.
Mekp. Zgadza się, to ja. Wykonuje takie dziwne projekty, ot chociażby wspominane klucze do h2 czy nietypowe narzędzia.
hehe... Mam taki z jednej z pierwszych serii i sobie chwalę :D
pozdrawiam
xMekpx
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996