siedem3 pisze:Wyścig - Myślenice, rower Marka Galińskiego (nie wiem czy dobrze pamiętam...) po spotkaniu z Polonezem na asfaltowym i nie do końca dobrze zabezpieczonym odcinku trasy ;-)
Z tego co pamiętam to diabeł nie jeździł nigdy w sintesi, to rower kogoś innego... najprawdopodobniej to rower po dzwonie Norberta - kajakarza
klein attitude race 95', stevens 7.1.2.comp, stevens 4.1.2.sport, novara XT 92' cr-mo, kona kula 94', cannondale super v 700, specialized stumpjumper fs 94...gt ricochet, schwinn traveller..

No właśnie MG tez mi nie pasował a niestety pamięć zawodna. Norberta mogę zapytać u siebie w Bydgoszczy ;-)
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra

To już wiemy - Jarek wyjaśnił, Norbertowi na trasę wyścigu wyjechał samochód, był dzwon... rama to 17 calowy x-wing
klein attitude race 95', stevens 7.1.2.comp, stevens 4.1.2.sport, novara XT 92' cr-mo, kona kula 94', cannondale super v 700, specialized stumpjumper fs 94...gt ricochet, schwinn traveller..