Cześć
Mam na imię Michał. Jestem z Bydgoszczy. MTB-kami jeździłem przez lata, ale teraz porzuciłem je na rzecz ostrego, które stanie się może singlem/torpedą. Jeżdżę obecnie... rowerem poziomym. Interesują mnie różnego rodzaju rowery "retro".
Zarejestrowałem się, bo chciałem dowiedzieć się ile wart jest rower "Kuwahara Lynx" z 1991 r. którego aktualnie posiadam.
słaba wycenaŻółw pisze:Siema Michu! Po tych zdjęciach co wysyłałeś wyceniam go na 350-400zł z racji kiepskiego lakieru.
więcej
napisz w jakim jest stanie. Czy sztyca nie jest zapieczona? To się często zdarza w kuwah.
W przeciągu ostatniego roku lub dwoch Lynx pojawił się raz na allegro, w wersji damskiej właśnie z zapieczoną sztycą i w takim stanie zszedł za 350zł (nie ja go kupiłem)
Jeśli myślisz o sprzedaży to jest teraz słaby okres bo ja bym nie licytował. A w normalnie licytuję Kuwy i możliwe, że dzięki mojemu zainteresowaniu tą marką ceny trochę wzrosły na allegro

Ostatnio zmieniony 2012-12-31, 00:07 przez jacob, łącznie zmieniany 2 razy.
Sztyca jest niezapieczona. Lakier jest hmm oryginalny ;). Sam w sobie jest ok, zauważyłem jedno zadrapanie. Siodełko ma zadrapanie z prawej strony.
350 zł też myślę, że to słaba cena. Liczę na wiecej.

Linka przerzutki na zdjęciu wyczepiona, ale już włożona na miejsce.
350 zł też myślę, że to słaba cena. Liczę na wiecej.

Linka przerzutki na zdjęciu wyczepiona, ale już włożona na miejsce.
Michu, a tak zapytam prosto z mostu - wpadłeś tu tylko po to żeby pohandlować?
Jak nie wiesz ile rower jest wart (tzn nie wiesz ile go cenić) to wszelakie wyceny i tak niewiele dadzą - wart bowiem będzie tyle ile ktoś będzie chciał za niego dać Wystaw go od złotówki na portalu aukcyjnym i się przekonasz (tylko może zaboleć jeśli np nawet tych 350zł licytacja nie osiągnie)

Jak nie wiesz ile rower jest wart (tzn nie wiesz ile go cenić) to wszelakie wyceny i tak niewiele dadzą - wart bowiem będzie tyle ile ktoś będzie chciał za niego dać Wystaw go od złotówki na portalu aukcyjnym i się przekonasz (tylko może zaboleć jeśli np nawet tych 350zł licytacja nie osiągnie)
Zarejestrowałem się żeby móc zadać pytanie. Forum przeglądam od jakiegoś czasu bez rejestracji. Dzięki za odpowiedzi. Spróbuje.
Miłej lektury zatem życzę - szczerze
I nie dziw się mojemu pytaniu - było już kilku takich, którzy niemożność napisania postu handlowego w odpowiednim dziale próbowali obejść kombinatorstwem
I odpowiedź w kwestii ceny także traktuj poważnie - przeglądając portale aukcyjne widać że te same rzeczy potrafią - w zależności od chwilowego popytu - sprzedawać się w diametralnie różnych pieniądzach
Ta Kuwa jest na Exage czy czymś lepsiejszym?
I nie dziw się mojemu pytaniu - było już kilku takich, którzy niemożność napisania postu handlowego w odpowiednim dziale próbowali obejść kombinatorstwem
I odpowiedź w kwestii ceny także traktuj poważnie - przeglądając portale aukcyjne widać że te same rzeczy potrafią - w zależności od chwilowego popytu - sprzedawać się w diametralnie różnych pieniądzach
Ta Kuwa jest na Exage czy czymś lepsiejszym?