Hej
W sumie to dziwnie sie piszę o sobie wiec może zacznę ze nazywam sie Marek pochodzę z Legnicy woj. dolnośląskie .
Fan blatów biopace, starych Rock Shox'ów.
Aktualnie składam starego BMK rock fihter Ze sterami 1 1/4" i pękniętym mostkiem Narazie rower w powijakach i czeka na inspiracje bo nie che żeby wyglądał jak zwykły rower z marketu :)
To na tyle
Korzystając z okazji chciał bym pozdrowić użytkowników forum :)
Marek.
Witaj
Wspomnienia wracają jak słyszę o Rock Fighterze pierwszy porządny góral mej lubej
Tyle że nasz miał główkę 1 1/8 (rocznik 91 lub 92 na Exage jak pamiętam)
Wrzuc foty w odpowiedni dział - na pewno znajdą się tacy co doradzą bądź zasugerują kierunek budowy
Wspomnienia wracają jak słyszę o Rock Fighterze pierwszy porządny góral mej lubej
Tyle że nasz miał główkę 1 1/8 (rocznik 91 lub 92 na Exage jak pamiętam)
Wrzuc foty w odpowiedni dział - na pewno znajdą się tacy co doradzą bądź zasugerują kierunek budowy
Na razie rowerek leży pod grzejnikiem i czeka na redukcje sterów i RS indy który będzie niedługo po serwisie ( jak znajdę chwilę czasu )
Jutro coś naskrobie :)
Jak Indy to takiego roweru?W życiu.Jak chcesz to Ci oddam w ofierze aby uratować fajtera mostek pozostały mi z mojego Cannona , fajne Cromo tylko z dość dużym wzniosem.Brr Indy.Rennsport pisze:Na razie rowerek leży pod grzejnikiem i czeka na redukcje sterów i RS indy który będzie niedługo po serwisie ( jak znajdę chwilę czasu )
Lodzermensch
Kurczę dałem plamę, ten mój to fajka jest czyli wpuszczany, taki ma być?Rennsport pisze:Podrzuć zdjęcia mostka na pw myślę ze jakoś sie dogadamy :)
Lodzermensch