Witam!!!

Witam wszystkich, chociaż większość mnie już zapewne zna...Byłem przekonany, że powitanie wrzuciłem jakiś czas temu, ale ostatnio przeglądając ten wątek nie spotkałem tu swojego wpisu...Więc piszę jeszcze raz, żeby nie było, że jestem burak, itd. :-D
Mam na imię Marcin, pochodzę z małopolski. MTB interesuję się od marca 1994 r.
Moimi ulubionymi markami są: Marin i GT. Od 1999 do 2006 r. miałem pięknego seledynowego Marina Team na rurkach Tange Prestige, czerwonym Judy XC, XTR/XT, Roox...Często gościłem w krakowskim sklepie Cyclocentrum na Pędzichowie i Szlaku 33.
Potem nastała przejściowa fascynacja fullami, aż do 2010 r., kiedy to podczas serfowania po necie napotkałem na RB. Wspomnienia ze starych dobrych czasów natychmiast powróciły i tak to się zaczęło na nowo...Na stronkę RetroMTB nadziałem się podczas zakupów na Alle.
Obecnie jestem na etapie składania Marina Team z 1991 r. na pełny oryginał, Marina Pine Mountain i do zwykłej, codziennej jazdy GT Zaskara z 2003 r. na polerowanej na wysoki połysk ramce, sztywnym przodzie i kevlarowych slickach - ostatnio preferuję spokojne wycieczki po asfalcie z aparatem w plecaczku :-D
Pozdrawiam wszystkich serdecznie: Marcin!