Siemka,
Z tej strony Mateusz
Wróciłem po latach bezczynności, marazmu, zastoju i niewiedzy
Nieuleczalną chorobę MTB zdiagnozowałem u siebie w drugiej połowie lat 90 tych, gdy zacząłem pracę w Dynamo Łódź
Jakoś to tak na mnie wpłynęło, że nawet jeszcze kilka lat po zakończeniu pracy w Dynamo, miałem sporo sprzętu, jeździłem i byłem w temacie.
Potem jak to w życiu, praca zawodowa, kolejna szkoła i brak czasu...i jak DEBIL posprzedawałem praktycznie do zera wszystko co miałem
Potem było jeszcze gorzej...dom, rodzina, praca i TOTALNY brak czasu.
Ostatnio, w sumie to tak około roku temu, Wasz i mój wspólny Kolega Rafał W ( dzięki Ci bracie za przywrócenie funkcji życiowych MTB ) zaczął mi podsuwać jakieś linki....a to OLX, a to Allegro, a to jakiś jebaj . Kilka fajnych sprzętów umknęło mi sprzed nosa z powodu mojego niezdecydowania, opieszałości i innych czynników.
W końcu kupiłem pierwsze MTB, retro pełną gębą. Był to CheckerPig CPX4500 , rocznik 1995.
Niedawno zaś choroba postąpiła na tyle daleko, że pojechałem 300 km w jedną stronę ( do Wrocławia ) by kupić sprzęt, do którego się śliniłem pracując w Dynamo
takim to sposobem stałem się posiadaczem Gary Fishera Paragon, rocznik 1999.
Już na koniec mojego zbyt długiego wywodu, bardzo ciesze się, że wróciłem do korzeni, do błota, do piachu, wiatru i deszczu oraz komarów w zębach
Michale, Rafale, dziękuje za motywację i doping .
Mateuszu ( heheh ) - życzę wytrwałości
Pozdrawiam Was serdecznie
Re: Witajcie serdecznie !!!
#2O! Fajna historia. Wrzuć zdjęcia sprzętów
Części na sprzedaż:
https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/1eZ3x/
https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/1eZ3x/
#3No kuwa wreszcie, cześć Pies:)
No i zakładaj wątek ze zdjęciami Garego.
No i zakładaj wątek ze zdjęciami Garego.
Lodzermensch
#4Wiedziałem że zostanę tak przywitany...hhaauuuu haauuu
Zaraz się zajmę ogarnięciem wątku o rowerze
Zaraz się zajmę ogarnięciem wątku o rowerze
Pozdrawiam
Mateusz
Mateusz
#7Co zrobić, można próbować brylować na tle profesjonalizmu , może kiedyś się uda
Pozdrawiam
Mateusz
Mateusz
#8Witam Mateusz tyle lat minęło pracowałeś z nami 1997 rok chyba jak się nie mylę z tej strony Piotrek
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
#9Siemaaaanko Piotrku !!!
Tak, choć zakres roczników musiałbym sprawdzić w umowach
Pamiętam, ze ja już byłem a Ty dobiłeś do teamu...popraw mnie jeśli sie mylę hehe
Miło mieć znów z Tobą styczność..
Tak, choć zakres roczników musiałbym sprawdzić w umowach
Pamiętam, ze ja już byłem a Ty dobiłeś do teamu...popraw mnie jeśli sie mylę hehe
Miło mieć znów z Tobą styczność..
Pozdrawiam
Mateusz
Mateusz
#10Poprawiam ja byłem a ty dobiłeś .
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
#11Jakaż ta pamięć jest zawodna..no ale cóż...PESELoza
Pozdrawiam
Mateusz
Mateusz