Witam Mam na imię Maciek ksywa Radziej moja pasja to motoryzacja oraz sport :)
ze swoim rowerem jestem już ponad 10 lat można powiedzieć, że się na nim wychowałem i zostanie do końca moich dni ;) ostatnio przeszedł serwis i jeździ nim się jak nowym ;) Najbardziej lubię latać po Puszczy Kampinoskiej szlakami rowerowymi, Modlin Forty oraz czasami wypady na Warszawę.
witajclassic_cars pisze: Najbardziej lubię latać po Puszczy Kampinoskiej szlakami rowerowymi, Modlin Forty oraz czasami wypady na Warszawę.
W Twierdzy Modlin (rok 1996) mialem przyjemnosc maszerowac
krotko bo krotko ale zawsze ...jakos po dwoch tygodniach zabrali mnie do warszawskiego klubu ulubionego przez Corrado piekne tereny ,kupa historii na kazdym kroku
slyszalem ze Twierdza teraz opuszczona i zdewastowana
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Legia to stara .......marcin74 pisze:witajclassic_cars pisze: Najbardziej lubię latać po Puszczy Kampinoskiej szlakami rowerowymi, Modlin Forty oraz czasami wypady na Warszawę.
krotko bo krotko ale zawsze ...jakos po dwoch tygodniach zabrali mnie do warszawskiego klubu ulubionego przez Corrado piekne tereny ,kupa historii na kazdym kroku
Lodzermensch
stara ....milosc nie rdzewieje wiem wiem
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Modlin twierdza w większości opustoszałe koszary, znikoma ilość wojska, lotnisko wojskowe zmienione na komercyjne. Najdłuższy budynek (koszary) zostały sprzedane jakiś czas temu deweloperom z Poznania jak i inne budowle, które zostały przerobione na hotele lub muzea.marcin74 pisze:witajclassic_cars pisze: Najbardziej lubię latać po Puszczy Kampinoskiej szlakami rowerowymi, Modlin Forty oraz czasami wypady na Warszawę.
o co kaman z tą piastą bo nie jestem zbytnio wtajemniczony :)
no że nowa.
Rower jest z początku lat 90, dla spójnowatości piasta powinna być też z tych lat, ogryzek, a nie taka grubaśka acera czy inny tam turnej. Pewnie koła wymieniałeś.
Rower jest z początku lat 90, dla spójnowatości piasta powinna być też z tych lat, ogryzek, a nie taka grubaśka acera czy inny tam turnej. Pewnie koła wymieniałeś.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Wytlumacze ci po twojemu cllasic cars
To tak jakby do Fiat Dino zajebac bbs dziewietnastki
Wiocha po prostu
...........
Z tym, ze twoj rower to taki trabancik a nie unikatowy wloch
To tak jakby do Fiat Dino zajebac bbs dziewietnastki
Wiocha po prostu
...........
Z tym, ze twoj rower to taki trabancik a nie unikatowy wloch
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
no moze nie trabant ....powiedzmy calkiem klasyczny golfik "jedynka "classic_cars pisze:spox taki trabant, ale postaram się wymienić na sprzęt z epoki :)
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
taa, bo tu same rowerowe bentleje i lambo som
classic nie przejmuj się, sam mam całą szopę (serio) gt-ków z początku lat 90. Bardzo wygodne ramy, i super odpałowe malowania, nawet w najniższych modelach.
Twoja tequesta to nie jest niski model, była w środku tabelki, (1425 DM kosztowała w RFiu) sam miałem ze trzy tequesty (aczkolwiek takiej akurat nie), świetne są.
Jakbyś kółka na ogryzkach lx ustawił, to gitara. No i opony z cielistym bokiem, z tym ubrakiem z tyłu robi wraż jak ta lala. Orginalne siodło się pewnie nie zachowało?
Katalog gt 1992 znajdziesz w sieci, zobaczysz tam swoją piękność w całej krasie. A co tam, wklejam:
classic nie przejmuj się, sam mam całą szopę (serio) gt-ków z początku lat 90. Bardzo wygodne ramy, i super odpałowe malowania, nawet w najniższych modelach.
Twoja tequesta to nie jest niski model, była w środku tabelki, (1425 DM kosztowała w RFiu) sam miałem ze trzy tequesty (aczkolwiek takiej akurat nie), świetne są.
Jakbyś kółka na ogryzkach lx ustawił, to gitara. No i opony z cielistym bokiem, z tym ubrakiem z tyłu robi wraż jak ta lala. Orginalne siodło się pewnie nie zachowało?
Katalog gt 1992 znajdziesz w sieci, zobaczysz tam swoją piękność w całej krasie. A co tam, wklejam:
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
założyłem już temat w galerii . hmm na tamte czasy to sporo kasy 1425 DM :) jeśli chodzi o przejmowanie to jestem wyluzowany człowiek :D siodło było w idealnym stanie, ale zostawiłem kiedyś rower na podwórku i pies mi pogryzł :/ Jeździ nim się fajnie stwarza mi wiele radości. i wytrzymuje moją wagę 100kg juz wiele lat :D