bodajze VICTORY miala swoja "terenowa "odmianeGerwazy pisze:A wogóle odkryłem niedawno, że wbrew powszechnemu mniemaniu to nie Euclid był pierwszą grupą MTB Campy

bodajze VICTORY miala swoja "terenowa "odmianeGerwazy pisze:A wogóle odkryłem niedawno, że wbrew powszechnemu mniemaniu to nie Euclid był pierwszą grupą MTB Campy
marcin74 pisze:bodajze VICTORY miala swoja "terenowa "odmiane
cos tam kupil(a moze dopiero licytujeszGerwazy pisze:
A wogóle odkryłem niedawno, że wbrew powszechnemu mniemaniu to nie Euclid był pierwszą grupą MTB CampyWięcej szczegółów niebawem
Staram się nie podbijać niepotrzebnie, licytuje wtedy kiedy trzeba, czyli że mam jeszcze troche czasumarcin74 pisze: cos tam kupil(a moze dopiero licytujesz)
przyznaj sie
![]()
Taa, nawet go kupiłem, po czym 5 minut później dostałem zwrot wpłaty z informacją, że "skończył się zapas towaru". Kilka tygodni później sprzedający wystawił ją ponownie za prawie 2x wyższą cenę...marcin74 pisze: a wracajac do tematu wozkow ...ktora widziales tylko raz na ebay´....Euclida z krotkim wozkiem ???
Gerwazy pisze:Chyba jeszcze była Record O.R. którą kiedyś wkleiłeś taka grawerowana
Agresja zeroGerwazy pisze:Jak chyba każdy na forum, mniej lub bardziejcorrado1111 pisze:Zboki
Nie z netu tylko pewnie to Gerwazy:)marcin74 pisze:[url=https://lh6.googleusercontent.com/-A9Ul ... width="547]Obrazek[/URL]corrado1111 pisze:Zboki
fotka z netu
A zdjęcie robił Marcin w samych majtkach z Włoch.Gerwazy pisze:Marcin prosiłem nie wklejaj
dzisiaj oczywiste ale kiedys niekoniecznieskolioza pisze:bardzo ciekawe rozwiązanie, aż dziw że nie Campa tak późno zaczeła kombinować z tak wydającym się dziś oczywistym sposobem napięcia łańcucha
Wróć do „FIRMY, FIREMKI, MANUFAKTURY I MOLOCHY”