Załóż z ciekawości poczytam.
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Zakładaj!
Uwielbiam kiedy się jarasz swoimi sprzętami pomimo że to totalna niczym nie wyróżniająca się masówka
No i korba MAŁA więc na płaskim pojedziesz te 40 na godzinę
Uwielbiam kiedy się jarasz swoimi sprzętami pomimo że to totalna niczym nie wyróżniająca się masówka

PRZYGANIAŁ KOCIOŁ GARNKOWI, jakby sam masówki nie miał HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAhit00r II pisze:Zakładaj!

A co u mnie jest masowe ?Piotr pisze:PRZYGANIAŁ KOCIOŁ GARNKOWI, jakby sam masówki nie miał HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAhit00r II pisze:Zakładaj!
Przerzutki ? Manetki ? Opony ? Korba ?
Miałem na myśli drobne albo średnie elementy , których raczej w serii nie zobaczymy.
No ale głosowanie poszło na tak, zakładaj wątek.Bart pisze:Ale frekwencjamasakra...
Lodzermensch
Dla siedmiu osób ? To nawet nie 1% upranionych do głosowania.corrado1111 pisze:No ale głosowanie poszło na tak, zakładaj wątek.Bart pisze:Ale frekwencjamasakra...
Przed głosowaniem nie było ograniczeń frekwencji.Bart pisze:Dla siedmiu osób ? To nawet nie 1% upranionych do głosowania.corrado1111 pisze:No ale głosowanie poszło na tak, zakładaj wątek.Bart pisze:Ale frekwencjamasakra...
Lodzermensch
Dla siedmiu osób nie będę zakładał nowego tematu i zaśmiecał forum. Jak widać to nie jest dobre miejsce na takie rowery. Jak chcesz to wkleję Ci link ze strony producenta i napiszę co zostało zmienione.
Przy tym cube to taki skromny nie byłeś jednak.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Rażąca niekonsekwencja Bart...
Zadając pytanie " czy mam zakładać temat o Superiorze" nigdzie nie było mowy o minimalnej frekwencji, która sprawi że uzyskany wynik ankiety będzie ważny czy wiążący
Zadałeś pytanie, ludzie się wypowiedzieli stosunkiem głosów 70% za do 30% przeciw, a ty teraz raczysz ich jakimiś krzywymi wykrętami....
Nie zmienia się zasad gry w trakcie jej trwania
Zadając pytanie " czy mam zakładać temat o Superiorze" nigdzie nie było mowy o minimalnej frekwencji, która sprawi że uzyskany wynik ankiety będzie ważny czy wiążący
Zadałeś pytanie, ludzie się wypowiedzieli stosunkiem głosów 70% za do 30% przeciw, a ty teraz raczysz ich jakimiś krzywymi wykrętami....
Nie zmienia się zasad gry w trakcie jej trwania