Bart, masz premium na endomondo? Kiedyś te dane były za darmo, co kilometr cyfry na trasie, wykresy wysokości, zainstalowałem nową apkę i lipa. Na starym telefonie mam stare endomondo, ciekawe czy tam będzie po staremu czy też bez wykresów...
WooooowBart pisze:To jak ? Przyjeżdża ktoś przejechać się trasą Mistrzostw Polski ?
A NO ROZWALAM SIĘ PRZED KOMPEM ... PIJĄC WÓDĘ SOBIESKIBart pisze: Najprościej rozwalić się przed kompem i się nabijać. Zapraszam za zawody wszystkich wesołków, tam się okaże czy dalej będzie do śmiechu, jak kogoś objedzie 65-latek albo 14-latka.
Trochę mi Ciebie żal hit00r, zważywszy, że jesteś pięć lat młodszy ode mnie.
Mówiłem . . . alternatywna rzeczywistość . . . . . .mówiłem że mu z geby wali po wódce . . . . .hit00r II pisze:A NO ROZWALAM SIĘ PRZED KOMPEM ... PIJĄC WÓDĘ SOBIESKIBart pisze: Najprościej rozwalić się przed kompem i się nabijać. Zapraszam za zawody wszystkich wesołków, tam się okaże czy dalej będzie do śmiechu, jak kogoś objedzie 65-latek albo 14-latka.
Trochę mi Ciebie żal hit00r, zważywszy, że jesteś pięć lat młodszy ode mnie.![]()
SĘK W TYM ŻE NIE MUSZĘ SIĘ ŚLINIĆ DO MAJKI ŻEBY Z NIĄ ZAMIENIĆ KILKA ZDAŃ![]()
DWA ... JESTEM NA TYLE CHORY ŻE JAK NIE MAM CO ROBIĆ ALBO JEST GORĄCO TO JADĘ SIĘ WYPOCIĆ // ZARZNĄĆ ROWEREM DO ENDURO NA ODRODZENIE![]()
KOLANA BOLĄ , ŚMIERDZĘ POTEM ( A PÓŹNIEJ WODĄ Z RZEKI ) I TO UWIELBIAM.
MAM W DUPIE JAKIEŚ ZAWODY , KTÓRE SĄ ROZGRYWANE W OKOLICY BO TO PRZESTAŁO MNIE JARAĆ.
NATOMIAST TY CAŁY CZAS ŁADUJESZ NAM SWOJE TRASY , WYCZYNY I ZAWODY PO PŁASKIM TAK JAK BY TO BYŁ JAKIŚ TRANSALP![]()
Wiem że dla ciebie to jest wyczyn taki sam jak dla mnie ciśnięcie na Odrodzenie 32 raz w sezonie.
Ale nie rób z tego jakiegoś niesamowitego wydarzenia.
Chce ci się w tym wieku to już in PLUS.
Wszyscy o tym wiemy więc wystarczy.
PS - lubię ci dołożyć jakimś złośliwym tekstem bo twoja reakcja na moje zaczepki jest z góry znana![]()
![]()
![]()
![]()
Nc Nc Nc S S S S
KAŻDEMU WALIPiotr pisze: Mówiłem . . . alternatywna rzeczywistość . . . . . .mówiłem że mu z geby wali po wódce . . . . .
Idź pogadać o faszystach.Piotr pisze:Odpowiedz mi na pytanie, natłukłeś kupę postów, czy któryś ma związek jakikolwiek z tematyka forum ?
Bo zaczyna to wyglądać jak typowe posty na wszystkich forach bez wyrazu tematycznego czyli groch z kapustą, a tu myślę przewodnia to retro
Bianchi jakie by nie było zawsze będzie lepsze od Krossa.Bart pisze:Na tyle co ja jeżdżę po szosie to aż za dobry. Ty oczywiście wolałbyś 15 letnie Bianchi z trzema blatami z przodu
A miałeś Multiple ? to jedne z najfajniejszych samochodów turystycznych, przestronny, wygodny, doskonała widoczność i bardzo dobre silniki JTD i co głupio Ci ?hit00r II pisze:Zajebiste skarpetki ... szkoda że nie różowe![]()
Nawet się nie chwal że jeździsz takim gównem jak Kross bo jeśli chodzi o szosę to tak jak byś się szczycił tym że posiadasz Fiata Multiplę.
Jeszcze bym zrozumiał jak byś miał Bianchi , Colnago , Pinarello ale Kross![]()
![]()
Ale nadal wygląda jak GÓWNOPiotr pisze: A miałeś Multiple ? to jedne z najfajniejszych samochodów turystycznych, przestronny, wygodny, doskonała widoczność i bardzo dobre silniki JTD i co głupio Ci ?
NIE NAKURFIAŁ ODRODZENIA TO I SIŁ ZABRAKŁOSoloTM pisze:Szajbajk jechal dystans najwiekszy czyli 5 kółek, ale na 4 dostal dubla i nie wjechał na 5 rundę.