Potrzebuje rower zakupić używany do jazdy XC bardziej postawionej na teren leśny i troszkę pagórkowaty.
Kwotę jaką mogę przeznaczyć to 1100zł i zastanawiam się nad używanym niekoniecznie Retro...chciałbym najlepiej GT co byście polecali np. z allegro.
hhe, wiesz jak jest z allegro.... za 250 zl mozna kupic cudo, albo badziew za 1000.... oferty zmieniaja sie z minuty na minute
Bez urazy, ale myśle że nie ma sensu dublować wątku ciekawych aukcji wklejając linki tu i tam - tam przeciez trafiają najciekawsze wyszukane aukcje
Natomiast jeśli ktoś ma propozycje poza allegrową to ten temat jest miejscem idealnym
Bez urazy, ale myśle że nie ma sensu dublować wątku ciekawych aukcji wklejając linki tu i tam - tam przeciez trafiają najciekawsze wyszukane aukcje
Natomiast jeśli ktoś ma propozycje poza allegrową to ten temat jest miejscem idealnym
Masz rację bo pełno tego jest na allegro...a ja chciałbym coś na czym bym mógł jeździć w terenie i nie tylko. Dostałem jedna propozycję na pw. Czekam na więcej chciałbym rower do Niedzieli kupić ze względu na potrzebę przemieszczania się do roboty i nie tylko Bo obecnie od tygodnia jestem bez 2 kółek
Mma ładny rowerek , rama 19" Wheeler PRO 69, pełny LX dual Controlm tarcze hydraulika, amor Manitou, ale ze 200 musiałbyć jeszcze dołozyć.
zapodaj mi komplet rozpiskę na email który ci podałem w pw. Te Hydrauliki to Magura czy jakie ?? Amor Manitou jest ich wiele więc chciałbym wiedzieć jaki skok i czy powietrzny przypadkiem nie jest...bo powietrza bym nie chciał Wystarczy te w dętkachPiotr pisze:Mma ładny rowerek , rama 19" Wheeler PRO 69, pełny LX dual Controlm tarcze hydraulika, amor Manitou, ale ze 200 musiałbyć jeszcze dołozyć.
zakładanie takich tematów nadaje się na inne fora, tymbardziej że interesuje Ciebie niekoniecznie retro więc lepiej nie zaczynać bo będziemy mieli tutaj fale userów z pytaniami w stylu czy kross level 4 jest lepszy od krossa level 3...
dział giełda jest odpowiednim miejscem :]
dział giełda jest odpowiednim miejscem :]
To nie giełda tylko propozycje i każdy pisze co posiada do zaoferowania...jak coś masz to pisz konkretnie I wcale nie pytam co lepsze zwłaszcza jeśli chodzi o Kross...temu producentowi to ja dziękuję...interesuje mnie oferta używanego roweru na osprzęcie przyzwoitym w stanie zdatnym do sezonu 2010 tzn. dobrym.