Wasze plany na 2010 r ?? coś szególnego było w 2009 r??
Oczywiście związane z RetroMtb ??
Jam mam tak:
na 2010 r:
- wyciągnąć zapieczoną sztyce z Bianchi i wymienić lewą klamke bo jest ukruszona na końcu
- Zorganizować - oczywiscie wspólnymi siłami Zlot RetroMtb
- znależć do kompletu stroju jakieś kultowe spodenki i skarpetki
2009 - myślę że najistotniejszą kwestią minionego roku jest to, że dziś mozemy się tu wspólnie wirtualnie spotkać i podyskutować
2010 - rozwój forum/strony, OWMTBC, zlot w PL i..... bardzo chcę wreszcie postawić na koła wyprawówkę!
2010 - rozwój forum/strony, OWMTBC, zlot w PL i..... bardzo chcę wreszcie postawić na koła wyprawówkę!
Hmm, plany bardziej sprzętowe
1. Skończyć w tym roku budowę jednego roweru (niewiele już mi zostało)
2. Usunąć zapieczony suport (na amen)
3. Może wziąść w końcu udział w jakimś retrozlocie
1. Skończyć w tym roku budowę jednego roweru (niewiele już mi zostało)
2. Usunąć zapieczony suport (na amen)
3. Może wziąść w końcu udział w jakimś retrozlocie
ale jajca :) śmieszne to takie bo temat jakby wzniosły, a tutaj takie plany - wyciągnąć zapieczoną sztycę czy suport, znaleźdz skarpetki...no porszę....
ja chciałbym poznac w końcu fajną dziewczne, schudnąc kilka kilo, wybrać sie na zlot retro w PL, wyszperać jakiś fajny amorek, nauczyć sie latać, przestać palić i pewnie jeszcze tysiąc innych rzeczy :)
a tymczasem kończe pić kefir i idę spać, bo późno juz....
ja chciałbym poznac w końcu fajną dziewczne, schudnąc kilka kilo, wybrać sie na zlot retro w PL, wyszperać jakiś fajny amorek, nauczyć sie latać, przestać palić i pewnie jeszcze tysiąc innych rzeczy :)
I jak Yves z tą dziewczyną wyszło?YvesMoi pisze:ale jajca :) śmieszne to takie bo temat jakby wzniosły, a tutaj takie plany - wyciągnąć zapieczoną sztycę czy suport, znaleźdz skarpetki...no porszę....

Lodzermensch
Zdrowa dupeczkaYvesMoi pisze:byłem z nią na zlocie - m500corrado1111 pisze:
I jak Yves z tą dziewczyną wyszło?

Lodzermensch

http://news.bbc.co.uk/1/hi/7095134.stm
A mnie udało się dotrzeć po trzech latach na zlot.