Posiadam rower marki Scott bodajże Team Racing nie mam pojęcia ile jest wart i z którego roku obstawiam że coś około 1996 - 1998.
Ma on korbe Truvativ AKA GXP 175mm 3x9
Amortyzator to chyba Rockshox Judy XC
Przerzutka tylna Shimano Deore XT 2000
Klamkomanetki Shimano Deore LX ST-M567
Piasta tylna Shimano Deore LX FH-M565 8 biegowa
Po zaprezentowanym na zdjęciach stanie to wartość na razie raczej głównie sentymentalna
Jakby stan był ok i utrzymany wg ori specyfikacji to pewnie więcej - w końcu to Racing
Jakby stan był ok i utrzymany wg ori specyfikacji to pewnie więcej - w końcu to Racing
Mi to wygląda na szybką wycenę.skolioza pisze:Po zaprezentowanym na zdjęciach stanie to wartość na razie raczej głównie sentymentalna
Lodzermensch
Mekp ma za 500zł fajnego Racinga na sprzedaż. Na olx wisi.
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Scott został w tamtym roku odrestaurowany może nie wygląda jak oryginał, o cenę pytam bo sam nie wiem ile jest wart.
Do handlarza mi daleko. :D
Do handlarza mi daleko. :D
Max 500zł
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike