Jak ktos jest zainteresowany ponizej link do galerii ze zdjeciami z wypadu do wasztatu M.Burrowsa
GALERIA
Fajne zdjęcia (tylko ten kibel...), gość się zdrowo (ha, ha) postarzał. Pamiętam go z czasów pracy dla Lotusa i Gianta - pisałem kiedyś nawet o nim (czy raczej jego pomysłach) krótki artykuł: http://nieoceniam.pl/rowery/rower-na-dzis/giant-mcr/
W katalogu Gianta na 1997 rok było o nim sporo i tego, co zrobił aby stworzyć aerodynamiczne komponenty.
W katalogu Gianta na 1997 rok było o nim sporo i tego, co zrobił aby stworzyć aerodynamiczne komponenty.
SerwisBajka.pl i NieOceniam.pl
Kibel tak musi wyglądać w warsztacie, to standard. My tu sobie czasem żartujemy na forum.Majk pisze:kibel z karbonu nudyyyyyycorrado1111 pisze:Tyle karbonu a kibel zwykły ceramiczny.
Lodzermensch
prawie w kazdym warsztacie tak kibel wyglada ^^ no chyba ze pracujesz w sieciowce jak Evans Cycle czy Cycle Surgery...corrado1111 pisze:Kibel tak musi wyglądać w warsztacie, to standard. My tu sobie czasem żartujemy na forum.Majk pisze:kibel z karbonu nudyyyyyycorrado1111 pisze:Tyle karbonu a kibel zwykły ceramiczny.
Skolioza jak bedziesz kiedys przypadkiem w Londynie to daj znac. Mike wpada do nas do warsztatu dosyc czesto :)
No i dopiero teraz zauważyłem: ten słynny test szprychy w wodzie, którym przekonał gości z Gianta do swojego pomysłu
SerwisBajka.pl i NieOceniam.pl
Dzięki za zaproszenie!Majk pisze:Skolioza jak bedziesz kiedys przypadkiem w Londynie to daj znac. Mike wpada do nas do warsztatu dosyc czesto :)
kto wie kiedy znów mnie na Wyspę zawieje