Zdjęcia są moje i mojego autorstwa , fotografowac wg prawa moge wszystko za wyjatkiem publikacji osób tak aby ich twarze nie były rozpoznawalne publicznie i nie były tłem do tematu głównego, jakieś putania jeszcze ?
Wklejanie fotek z neta cudzych to łamanie praw autorskich a nie wklejanie swoich to zasadnicze róznica w stosunku do mojego zapytania w tamtej galerii co kto miał - a powinno byc przeniesione od razu do innego tematu - kłania sie tutaj niemoderowanie i stawrzanie zamieszania
w sumie napisłem to z przymróżeneim oka ale .... panowie powaga , dziub w ściub.
Jeśli własciciel tegop roweru zgłosi sie ze nie chce to zamkne galerie a tym czasem poczytajcie sobie prawo .
Dlatego napisłem na poczatku ze dostaŁm pozwolenie na publikacje zdjęc tego roweru , podobnie zrobiłem to na poczatku istnienia forum jak ze Skoliozą szukialiśmy sposobów na rozwijanie forum .
Howgh..
Niestety dwukrotnie nie powiedział , wstyd mu było przed rodziną ........face to face
Skevo - ramset będzie na sprzedaż , pomimo rozmiaru 18" jest dla mnie za mały i nie ma sensu sie babrac dla idei , wystawie na RB moze wiecej dadzą

tak samo Alpinestara , za duzy