Wysłany: 2017-10-29, 19:47
No tak, zapomniałem - a wątku od początku teraz nie czytałem
To może pomyśl o paszporcie na przyszły rok - miałby większą motywację żeby się powlec na weekend taki kawał drogi Moglibyśmy we dwie Endorfiny pojechać
Wiesz co Cezary Czapski-chciałem dobrze w Twej obronie -skoro jest jak jest - to odmeldowuję się z Tego forum-jako kresowiak i nie tylko . Było miło., dzięki wszystkim Forumowiczom za pomoc w mych problemach. Ale jeżeli Wasza racja jest ,,Naj,,- to niestety spadam z Waszego towarzystwa i życzę sukcesów. Zegnam Forum .
10.06.2018 Olecko – “Przystanek Mazury Garbate”
23.06.2018 Drohiczyn – “W Dolinie Góry Zamkowej”
08.07.2018 Janów (Gmina Chełm) – “O Niedźwiedzi Pazur”
21.07.2018 Sopoćkinie (Białoruś) – „Суседзi”
Drugą część sezonu rozpoczniemy w Sopoćkiniach w okolicach Grodna. Jedyna trudność, to posiadanie paszportu.
Nowe zasady wjazdu przez przejście graniczne w Rudawce nad Kanałem Augustowskim czynią wyścig dostępny dla wszystkich.
Wysłany: 2018-01-21, 10:25
21.07... z jednej strony dobrze, z drugiej źle
Zaczynam wtedy urlop, plan jest +/- na tamten kierunek, więc wyjeżdżając w piątek na noc na sobotę rano miałbym szansę dotrzeć Niestety nie ma opcji żebym wziął rower
do lipca jest sporo czasu i wiele rzeczy może się zmienić - rower można np. wysłać...
jadąc na Narewkę brałem nocleg - 160km i lał deszcz, a tu jest 250km przez Kuźnicę
nie wiem czemu piszą o Rudawce - obsługuje ruch pieszy, rowerowy... i kajakowy, to trzeba wypłynąć wcześniej
jeszcze nie pytałem - mam w Białej konsulat białoruski i MK też może coś wspomną
prywatnie pewnie voucher, a tu może sam nr startowy wystarczy
zwykle przy imprezach transgranicznych organizator wysyła info do SG i SC po obu stronach z informacją kiedy, ile osób i w jakim celu wraz z prośbą o ułatwienie przekroczenia granicy...
21.04.2018 dodano MIĘDZYRZEC PODLASKI - etap XCT, czyli jazdy indywidualnej na czas MTB
22.04.2018 SIEMIATYCZE “Nad Zalewem”
29.04.2018 NIEMENCZYN (Nemenčinė) – Litwa “Wilia”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum