Wysłany: 2013-06-23, 22:06
Było świetnie. Ogromne dzięki organizatorom i innym uczestnikom, trenerom itp ;)
Co do udokumentowania - Radziej, spodziewałem się po tobie dobrych zdjęć, ale te po prostu przerosły moje oczekiwania, kapitalna robota!
PS. Jeśli ktoś znalazł granatową kosmetyczkę - proszę się ujawnić :D
Yves albo Skolioza, zobaczcie, czy wam nie przybyło koszulki Specializeda - team stumpjumper, bo sobie chyba nie wziąłem od was jak z przyczepy wszystko wyjmowaliśmy
Dzięki. Zdjęć z jazdy z pierwszego dnia nie ma bo to kurna była wielka pardubicka a miejscami wyścig cannonball (Ives chciał poszerzyć rów melioracyjny robiąc za buldożer czy też żywą torpedę)
Wysłany: 2013-06-23, 22:15
ano, dobrze że obaj z Jarem wyszliście z tego żywi .
tak czy inaczej zatrzymywanie się co chwila na zdjęcia nie należy do fajnych czynności (przynajmniej dla mnie) a biorąc pod uwagę warunki atmosferyczne, to aż szkoda brać aparat - trochę przecież popadało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum