Dzięki wszystkim za świetną imprezę, a w szczególności Radziejowi z teamu 17, który reprezentowałem również ja oraz kolegom Yvesowi i Dodo (bodajże z 14tki), którzy nam towarzyszyli w trudzie i znoju przez dłuższą część trasy. Szkoda, że inne sprawy nie pozwoliły mi na to aby pobyć z Wami już od piątku (choć nie wiem czy podołałbym morderczemu wysiłkowi jaki z pewnością towarzyszył treningowi prowadzonemu przez Corrado).
Jedno jest pewne - piwo Perła to doping, widziałem na własne oczy jak Radziejowi napompowało łydy!
Wysłany: 2012-06-18, 21:09
Edytowalem swój post z lista podziękowań i gratulacji-najwyraźniej słońce mi dało zbyt mocno po głowie a, żem zmotoryzowany był to nie mogłem przyjąć odżywek Corrada i temperatura musiała mi zafundować omamy sluchowe-slyszalem to co napisałem :o Sam byłem mocno zaskoczony, ale nawet nie było kiedy tematu podrazyc bo zaraz musiałem uciekać-taki klops wyszedł-sorry Panowie
Wysłany: 2012-06-19, 01:25
No to chyba mi się wyjaśniła zagadka stulecia, już wiem skąd mogę kojarzyć Ojca Dyrektora :)
Coś mi się widzi, że grasował ów gagatek niegdyś pod jednym z liceów w Nowej Hucie.
Jeśli się nie mylę to niniejszym proszę ode mnie pozdrowić serdecznie tą panią:
https://picasaweb.google.com/108780389518218538472/17Czerwca2012#5755077178726158194
Z tego co widzę to było całkiem klawo. Mnie niestety zatrzymały obowiązki rodzinne co łączy się z tym, że się ciut przetrenowałem w weekend ale jestem przekonany, że jeszcze będzie okazja się poznać w "realu".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum