Kolego widzę , że w Twoim przypadku poziom kultury nie rośnie z wiekiem. Nie chce w niego ładować tandetnych gratów tylko zrobić fajny rower do jeżdżenia do pracy. Mam problem techniczny to pytam taki jest chyba sens tego forum . A to , że ktoś ma inne wizje mojego roweru no to sorry .
Projekt klunkersa chodził za mną przez wiele lat. Uzbierałem wprawdzie kompletną grupę XT deerhead , ale znalezienie odpowiedniej ramy spełzło na niczym. Szukałem prawie 2 lata i dałem sobie spokój. Obecny projekt to namiastka tego co chciałem . Będzie to single speed w stylu beach cruiser. Szukam tylko widelca , resztę już mam .
Bazą będzie Pipedream Modro Ti
Wisiała na ebayu później ustrzeliłem ją na gumtree. Z 500 zeszło na 300 (w gratisie dostałem stery FSA , dwa mostki Thompsona, widelec One One Superlight, sztycę i kierę eastona jakiś wysoki model ) Docelowo jak się trochę odkuję na gratach zalegających piwnicę chciałbym postawić na rohloffa , ale to odległa wizja. Jedno jest pewne kokpit już wybrany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum